Men hur ligger han egentligen?


Leo imiterar ett sånt där litet äckelmonster från Half Life 1. Men något sötare!

Bästa vännen följer med på promenad
Två blöta tokar

Det blev en riktigt rolig morgonpromenad idag då det första som händer när vi kliver utanför dörren är att labradorgrannen Emil kommer flygande som ett gehu och hoppar på Leo, som inte är sen att ryckas med.

Emil har fått operera korsbandet i ett bakben och har därför inte kunnat springa eller busa på hela sommaren. Det kan ju inte vara någon höjdare för en unghund i sitt bästa busår. Men nu är han pigg och kry som en oxe igen! Så vi gick ner till stranden och släppte lös grabbarna en stund.

Jäklar vilken fart när de där två klumparna brottas och jagar varandra! Nästa gång jag ska försöka få med mig kameran, för det är riktigt roligt att se på! Självklart lyckades de tumla ner i vattnet också, för att sedan fortsätta brottningen på stranden. En riktig höjdare för oss som får duscha av dem efteråt... Och Emil, som tappat all kondis under sommarens vila, var helt färdig efter några minuters lek. Så söt man kan vara. Det här kommer vi definitivt göra om oftare framöver!


Om en charmig amstaffkilles bus och bravader, hans träning tillsammans med matte och nästan framförallt livet som charmig amstaffkille berättat i bilder med oemotståndlig glimt i ögat.RSS 2.0