Piteortens produkter

Piteortens Chark har uppdaterats med bl.a. en ny, fräsh produktsida.


Klicka här för att hitta något gott!

Miyo Fashion


Innan månadens slut öppnar Sandra Johansson
en ny spännande klädbutik i Piteås Galleria.
Och jag fick äran att göra hennes logga.
Självklart tycker jag att ni ska kika in hos henne och fynda något snyggt
Torsdag den 30:e juli!Premiär för Djurshoppen!

 Idag gör Djurshoppen premiär på webben! Välkomna in att kika! =)


Fredag

Sista dagen innan semester igen.

Startade tidigt med Piteortens Chark som ska få uppdateras en del och bl.a. få en helt ny blogg! Tyvärr verkar deras server ligga nere så vi hoppas den kommer igång snart.

Även Djurshoppen börjar verkligen komma igång på riktigt snart. Fortfarande mycket kvar att göra men nu väntar vi bara på att webhotellet ska aktiveras så kommer den ut på rätt adress, förhoppningsvis innan dagen är över. Håll utkik lite senare efter mycket nytt! Djurshoppen.com.

Lite presentkort ska också ordnas och någon hundfotografering blir det säkert under nästa vecka om vi får bra väder. Och det är så himla kul att ha fullt upp med roliga projekt!

Om några minuter är det dags att ta cykeln till det andra jobbet. Och sedan börjar nedräkningen. Semester (om man kan kalla det så) efter klockan 17:45!Dagens fotomodeller


Ingen av dem var jättepeppade på det här med fotografering, men många charmiga bilder fick vi!


Modellernas mamma önskade svartvitt. Jag tittar snart förbi med en fullproppad CD!

Djurshoppen

Sandra jobbar för fullt med att starta upp sin nya butik och jag har fått det otroligt roliga jobbet att skapa hennes logga och bygga hemsidan. Vi har i onsdags suttit och klottrat en hel del och allt börjar ta form! Idag är det även premiär för den första officiella annonsen.Jobbar vidare!

Nu är jag på gång igen efter semestern och det är redan fullt upp! Förutom lite småuppdateringar här och var har jag påbörjat två nya hemsidor, som det kommer mer info om framöver. Och när det blir tid över har jag lite fotojobb framför mig också, kul!

RSS 2.0