bloglovin

RSS 2.0

Nu får det fan räcka!!!

Man är inte trygg ute i sällskap av sin pojkvän. Man är definitivt inte trygg ute i Umeå. Och om man skulle befinna sig ensam och inlåst med sex våldtäktsmän så är det bäst fan att man riskerar livet genom att göra lite fysiskt motstånd också. Annars räknas man ju inte riktigt som helt hjälplös, om man inte ens försökt med något mer än att säga nej. Och ja, då kanske man ville litegrann ändå, innerst inne.


Vilket fint budskap hovrätten sänder där. Det är okej att våldta någon, så länge personen är tillräckligt rädd för att inte kämpa emot.


Så det är ju lugnt då, bara offret drabbas för resten av livet men som våldtäktsman går man i alla fall fri? Eller nja...


Fortsätter rättssystemet att fungera på detta fantastiska vis så kommer istället mammor och pappor snart att jaga sina döttrars förövare. Och DÅ ni, då blir det farligt på riktigt att vara något så lågt som en våldtäktsman.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jadu, kan ju inte annat än hålla med!! Man blir ju helt ledsen och förskräckt när man läser/hör nyheter!! :-/ vart är vi påväg i detta land alltså??

//Lillastrumpen

2013-10-01 @ 21:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback