bloglovin

RSS 2.0

Första dagen

Imorse ringde larmet för första gången på ett år. Dolph sov igenom både det och snoozen så jag fick stiga upp själv. Konstig känsla! Men skönt att sminka sig utan en fot på toalocket för att hindra skitungen från att öppna och kasta ner något :P

06:55 väckte jag sömntutan och 07:20 var vi på väg mot dagis. Lite mamma-rop blev det vid lämning igen men jag vet ju att han leker så fort jag försvinner ur synfältet :)

På jobbet är det full rulle som gäller och jag har definitivt inte hunnit ha tråkigt! Känns faktiskt riktigt roligt att vara tillbaka. Ni kan ju fråga mig på fredag om jag fortfarande tycker det ;)

Tomme ringde vid 15 när han hade hämtat hem Dolph och sen sa resten av dagen bara swooosh.

Dagis hade gått huuur bra som helst!! Maten var visst lite äcklig idag men Dolph hade ändå ätit nästan mest av alla barn och sedan sov han 1 1/2 timme!!!
När han vaknade så klättrade han upp i soffan och där hade fröknarna hittat honom skrattandes för sig själv :))) Älskade charmplutt!! Är så himla stolt och glad över att det går så bra och att han är så trygg på dagis!

Men sååååå underbart det var att få komma hem och mysa med lilla gullungen efter att ha varit borta ifrån honom en hel dag!!!

<3<3<3

Världens bästa Dolph som jag kommer sakna varje dag!

<3<3<3

Kommentarer
Postat av: Cissi

Så himla skönt att allt funkar!! :)))

Och saknaden då dom är på dagis försvinner aldrig! Jag saknar han lika mkt varje gång än.. :))

Kraaaaaaaaaaaam

2013-10-01 @ 21:49:25
URL: http://lillohman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback