bloglovin

RSS 2.0

Perfekt helg

Lördagen började med sovmorgon till 8(!) och sedan tebjudning.
Denna gång fick Puh vara med också :)
 
 
 
 
Sedan hälsade vi på Cissis och Jockes lilla brutta :D
 
 
Hon sov eller halvsov hela besöket men försökte ändå äta upp mig :)
 
 
Dolph var inte så himla intresserad av sin lilla kusin.
Istället var han helt upptagen med sin nya servis som han fick av snällaste farmorn :)
Snacka om nöjd unge!
 
 
 
På kvällen blev det vin med Hanna och Malin. Kändes som att vi behövde en rolig kväll med en massa surr och sjukt roligt hade vi! :) Kom isäng alldeles för sent också. Malin sov över så vi kröp ner med Doffe båda två vid halv sex på morgonen. Vart tog tiden vägen?? 
Jag var i alla fall väldigt tacksam att Dolph sov till 8 igen, men det räckte inte riktigt ändå. Och ja, jag får skylla mig själv! :P Tur att han var världens snällaste hela morgonen och sov två timmar efter lunch så jag också fick lite mer sömn.
 
När vi klev upp hann vi träffa Tomme i ungefär en timme innan han skulle iväg på träning och sen jobb. Skittrist. Men vi gjorde det bästa av kvällen, tände ljus och bara myste vi två :)
 
 
 
När Dolph hade somnat så såg jag Ink Master, Face Off och halverst Seven men fick ett städil mitt i filmen! Ena köksstolen åkte ner i källarn så Dolphs stol alltid har en plats vid bordet istället för att flyttas fram och tillbaka hela tiden.
 
I "stolhörnet" blev det istället ett litet paketbord. Vi har fortfarande inte tagit upp granen för det känns mest besvärligt att måsta vakta den och lilla marodören :P Eventuellt köper vi en liten bordsgran till paketbordet istället. Det känns inte lika illa om (när) han river ner den :)
 
Vi har inte varit så fantasifulla med inslagningen av julklapparna i år så paketbordet får ni inte se ;)
 
Ett skåp städades ur också. Den nya servisen måste ju förstås få en plats i köket!
 
 
 
Och när jag hade fixat det, röjt upp alla ytor och slagit in ett till paket så gav jag upp och gick och la mig!
 
Kanske inte det mest spännande sättet att avsluta helgen på men det känns som bra i hela kroppen på nått sätt när man får bona om lite hemma :)
Träffa familj, skratta med fina vänner, mysa med världens bästa unge och få till lite fint i huset kändes verkligen som den perfekta helgen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback