bloglovin

RSS 2.0

Sötaste fotbollsspelarna fanns på sidan av planen

Idag har vi haft ganska fullt upp sedan vi vaknade. Dolph har tränat mer på att gå och han blir bara bättre och bättre. Framförallt går det snabbare och snabbare!
 
När Tomme klev upp åkte vi till Jävre för att hälsa på svärmor och svärfar en sväng. Edith fick en bäddmadrass av oss, vi fick en fåtölj och fotpall till Dolphs rum (tuuuusen tack snälla ni!) och Dolph fick självklart visa upp sin nya skill :)
 
Snabbis förbi Skuthamn för att hämta våran post som Cissi plockat upp medan vi varit borta, hem och möblera om i Dolphs rum, söva unge, mata unge och sedan iväg för att hinna se andra halvlek av Tommes match som de vann med 3-1!
 
På sidan av planen spelades det också fotboll. Neo sparkade bollen till Dolph och Dolph kastade tillbaka till Neo :) Har sagt det tusen gånger förr men dessa kusiner är så söta tillsammans så det är inte riktigt klokt!!!
 
 
 
 
 
På vägen hem plockade vi upp varsin pizza och lillebror smsade om filmkväll. Vi hann äta upp pizzan och göra i ordning för att lägga isäng Dolph innan han dök upp på moppen med tre filmer och en massa godis :) Vi orkade se EN ikväll och hade vi försökt oss på en andra så skulle jag garanterat ha somnat. Men det gör ju inte något att det blir en till filmkväll snart!
Nu däremot blir det att krascha tidigt i sängen för mig. Mest troligt med antingen boken eller någon serie att somna till :)
 
Gonatt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Helt klart sötaste fotbollskillarna !

Partisk...jag...neeeeej !!!

♥♥♥

KRAAAAM Svärmor

2013-08-26 @ 06:01:57
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback