bloglovin

RSS 2.0

Mammafika & Inflyttningsfest

I fredags drog jag och Dolph på mammafikat. Första mammafikat som mamma istället för preggo :) Lika trevlig som alltid och Dolph skötte sig hur bra som helst i vagnen.
 
Sedan blev det ett besök på jobbet. Där han hann kräkas lite på sig själv. Mysigt värre, men han charmade alla ändå ;)
 
Tomme skjutsade in oss till stan då jag inte orkar promenera så långt än, och hem tog vi bussen. Gick hur bra som helst! Grymt skönt att komma ut ur huset lite och så himla kul att träffa mina söta kollegor en stund som jag redan saknar! :)
 
 
Igår hade Hannabanana sin inflyttningsfest så då fick jag lite egentid och lämnade huset utan Dolph för första gången medan Tomme var hemma och myste på. Inte det lättaste att slita sig från det här!
 
 
Men väl där hade jag supertrevligt! Det blev såklart en lugn kväll för mig, måste ju ändå inse att jag fortfarande är ganska så nyopererad så jag var hemma efter 4 timmar igen. Lite jobbigt var det att lämna gullungen, men samtidigt himla skönt att få en paus och bara umgås med vännerna en stund :)
Och när jag kom hem igen tog vi förstås igen det myset vi hade missat :)
 
 
 
Nu ligger han och sover, som för det mesta, och jag väntar på att Tomme ska komma hem med mat från Max. Sedan ska det tittas på fotboll och här har det redan taggats upp. Gode söta är dom mina fotbollsgrabbar ;)
 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Den bilden var ju bara underbar!!!! Vilka fina grabbar!! :))

2012-09-23 @ 15:45:28
URL: http://lillohman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback