bloglovin

RSS 2.0

Bullbakning update

Idag har vi varit på föräldrautbildning träff nr 2 om förlossning. Förra veckan handlade det om amning och sista träffen nästa vecka ska det surras lite allmänt.
Nu går veckorna sjukt fort. Fast det säger jag nog varje vecka? ;) Lillhjärtat lever rövare i magen och det är såååå mysigt! Helt vansinnigt vad jag längtar tills vi får lära känna honom utanför magen :) Och inte nå mindre efter senaste mammafikat då jag fick hålla i Majas sprillans nya lilla guldklimp Sebastian, myyyys!

I måndags var jag till cederkliniken för att kolla upp varför det flimrar för ögonen och jag nästan tuppar av när jag går "längre" sträckor. Och längre sträckor kan vara alltifrån ett par kilometer till 500 meter. Läkaren Kristina med samma födelsedag som mig var verkligen supergullig :) Och NOGA! Fick till och med göra ett EKG för att verkligen utesluta allt!
Förutom liiite lågt järnvärde så hittades inga fel. Mest troligt är det så att lilla Doffe klämmer åt något kärl när jag går och får det där starka trycket neråt som kan göra gooode ont. När jag cyklar trycker det inte på samma sätt så det fungerar massor bättre. Med andra ord blir det inga fler långa prommisar i sommar! Eller så får jag väl sätta mig på trottoaren och vila emellanåt när det snurrar, men då ska man ta sig upp sen också :P

Annars mår jag bra, förutom ont i ryggen efter det som förmodligen var årets första och sista gräsklippning. Fy faaan alltså vad grisigt tungt det var!! Semesteransökan strax innan BF är inlämnad så planen och förhoppningen är att jag ska kunna fortsätta jobba 100% fram till 24 augusti. Sen ska jag sova ett par veckor innan det är dags för vakna nätter :)

Kan det bli september nu??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback