bloglovin

RSS 2.0

Bra uppslutning

Nu på lördag var det dags för klassåterträff med högstadiet och till och med jag som är på tjocken hade verkligen taggat inför detta.

I måndags fick jag ett sms från arrangörerna att vi endast var två från Norrmalmskolan som anmält oss. TVÅ!! Och om man ville så fick man då lämna återbud och få tillbaka pengarna. Ja tack!

Så nu blir det inget 10-årsjubileum alls och det känns skittrist! Det är ju ändå en rätt stor grej som vi nu går miste om.

Undrar vad hela skolan förutom jag och en till hade för planer istället denna helg. Några har säkert fullkomligt giltiga ursäker, men jag känner ändå rent spontant att när preggot laddat inför en rolig fest så kan man väl för fan visa lite bättre uppslutning än detta?

Kommentarer
Postat av: Jännäää

Är fast i söder med en massa att göra. Därför jag inte valt va med! Tråkigt att det inte var många som ville dit! Kram

2012-06-07 @ 18:06:45
Postat av: Kicki

Som sagt Jännäää, vet ju att vissa har vettiga anledningar :) Men tvivlar på att hela resten av skolan befinner sig långt utanför Piteå, har bröllop osv just den här helgen. Det är ju något vi vetat om länge och som de flesta väl ändå brukar se fram emot, så tycker det är liite konstigt att inte mer än två pers planerat in detta i kalendern. Trist är det i alla fall! Kraaam

2012-06-07 @ 18:28:13
Postat av: Andreas Lindkvist

fan vad tragiskt att bara 2 st hade anmält sig.. på mitt 10 års jubileum (stavning) kom det bara 6 st från min klass av 26 st.. men men

2012-06-07 @ 18:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback