bloglovin

RSS 2.0

Rollercoaster

Snacka om att gårdagen verkligen gick upp och ner.
 
Börjar morgonen med att inte hinna äta frukost - crap!
 
Tar sedan halvdag på jobbet för ett möte med barnmorska på spec.mödra. En helt underbar människa fick jag träffa denna gång och vi surrade på 1½ h om i stort sett allt kring förlossning, snittförberedelse, vad som kommer hända på bb och graviditet och bebis i allmänhet.
 
För er som inte redan vet så kommer det bli planerat kejsarsnitt ca 1 vecka före BF. Och den 23:e augusti när vi ska träffa världens bästa läkare Åke för förlossningsplaneringen så kommer vi att boka in Dolphs födelsedag :))) Längtaaaar!!!
Det innebär också att nedräknaren jag har här på sidan inte riktigt stämmer utan räknar några dagar för mycket än så länge :)
 
Humöret på topp!
 
Tar mig sedan hem och vi följer Cissi och Neo till Barnens Hus och sedan för att hämta ut bilen från verkstan, för tredje gången. Hinner köra några meter och hör fortfarande samma klonkningar som vi lämnat in den för att fixa!!!
Jävla klantarslen som inte ens kan provköra bilen innan dom ringer och påstår att den är klar! Bara att vända alltså, igen! Nu ska den lämnas in imorgon för fortsatt felsökning. Fjärde gången gillt kanske?? Suck.
 
Några svordomar blev det på väg mot ICA där vi inhandlade dagens middag, tacos! Middagen följdes av en välbehövlig powernap och sedan blev det bio med Micke och Janne, The Dark Knight Rises. Helt klart bästa avslutet på denna berg-och-dal-banedag och filmen överträffade mina sjukt höga förväntningar! :D
Jag till och med grinade en skvätt till en scen. Skyller förstås på preggohormoner ;)
 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Åh, vad spännande att få veta när lille Dolph kommer :):):):) Längtar!!! :)

Jävla biltjorv!! Sådant tar all must ur en..

Tur ni fick avsluta bra :):):)

Kraaaaaaaam

Svar: Jaaa kommer bli sååååå häftigt att VETA vilken dag han kommer, svårt att fatta :) Längtar så sjukt mycket nu så vi kan börja räkna ner på riktigt :D Kraaaaam
kickikickass

2012-07-25 @ 21:18:09
URL: http://lillohman.blogg.se
Postat av: Anonym

Tänkte bara höra varför det blir planerat kejsarsnitt? Ha det bra /nyfiken :)

2012-07-28 @ 23:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback