bloglovin

RSS 2.0

B-)

Tillslut har jag tagit tummen ur och gjort en synundersökning. (Kanske på tiden...) Det visade sig att jag är översynt och har brytningsfel på båda ögonen. Ser inte så himla illa utan brillor heller, men terminalglasögon behövdes definitivt. Och jäklar vilken skillnad det blev när jag fick sitta framför en skärm med testglasen!!

Älskling fick följa med som smakråd och jag hittade ett par svarta bågar som jag förhoppningsvis får inom ett par veckor. Har även beställt ett gäng testbågar från favoptic för att se om jag hittar något där.

Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om det hela... Någon liten bit av mig inbillade mig ändå att jag hade hökögon :P Men det ska i alla fall bli grymt skönt att inte sitta med näsan i skärmen framöver!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Du kommer säkert bli jätte fin :):):)

2011-05-06 @ 08:38:02
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Jag har beställt mina från favooptic och jag är helnöjd.En tredjedel av priset mot att köpa här i stan.Det gör dem ännu bättre :).

2011-05-06 @ 16:07:11
Postat av: ♥ EVA ♥

Du var ju skitsnygg i brillorna !!! Inget alls att fundera på...och sen är det ju skönt att se liiite bättre också...hehe !♥ ♥ ♥

KRAAAM Svärmor

2011-05-06 @ 21:11:40
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback