bloglovin

RSS 2.0

Ahwanee

Planeringen rör sig framåt och igår kom jag en bra bit med bröllopshäftena och förhoppningsvis blir jag helt klar imorgon. Tomme hade lagfest hemma hos oss så efter att ha druckit en öl och kastat i mig lite pizza drog jag vidare mot grillfest hos Martin. Grymt kul kväll som slutade på Challenge där jag och HannaBanana shakade på dansgolvet, som vanligt :)

Idag har Cissi bjudit på bakismat - Palt!
Tuuuusen Tack Cissi, den satt himla fint! :D

Med paltmagen tog jag en prommis till mamma för födelsedagsfika. Dom har varit himla luriga några dagar nu så jag har som funderat vad dom haft i kikarn... Och min 25-årspresent var detta fina kort:

Med en sån här bild på baksidan:

Och inne på kontoret gömde sig den här snyggingen:

En skumpafärgad Ahwanee 28" :D :D :D

Just precis den som jag spanat på :) När brorsan frågade i torsdags vad jag önskade mig så svarade jag bidrag till en cykel som jag ville köpa efter bröllopet. Men aldrig hade jag trott att jag skulle få en hel cykel! :) Den är dessutom helt ljuvlig att cykla på!! Det sa bara swooosh att ta sig hem och jag är så jäkla nöjd!! :D

Tacktacktacktacktacktack mamma, Bocke, Christian, Elin, mormor och morfar!
Ni är BÄST! :)


Mammas lurighet är dock inte helt över då hon också håller på planerar något till bröllopet... Vad återstår att se på lördag, men idag fick jag svara på en rad mycket knasiga frågor med A, B, C-svarsalternativ. Ska bli mycket spännande att se vad de ska användas till, haha :)


Efter allt firande cyklade jag vidare mot Malin som har färgat bort min fula utväxt och fixat mitt hår så det är blankt och fint. Och luktar mumma! :) Tack Malin!!


Nu avslutar vi denna underbara helg med chips, dip, cola och en bra film!

Natti natti!

 

 


Kommentarer
Postat av: ♥ EVA ♥

WOW vilken fin cykel !!! Oj så kul att swoscha fram med...♥ ♥ ♥

KRAAAM Svärmoran

2011-05-09 @ 09:42:38
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Cissi

Jaaa, vilken present!! Snälla dom var! =)Bra palten satt bra, det var meningen :P Jag är typ mätt än ;PKraaaaaaaaaaaaaaaaam!

2011-05-09 @ 21:00:12
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback