bloglovin

RSS 2.0

Sjukdag

Efter en kurerardag hemma börjar halsen och huvet kännas lite bättre. Är fortfarande ömt och tungt att svälja, men imorgon blir det att ta sig till jobbet och hoppas på det bästa :) Himla tur att jag har en så snäll älskling som skämt bort mig hela dagen! Efter en tur till stan kom han hem med glass, chips, godis, mackor, tacos och ett halvt apotek. Allt jag kunde tänkas behöva :)

Kurerandet började ordentligt igår med vetekudden och dunderhalstabletterna Zyx som bara får tas tre gånger per dag. Starka grejer! Till det såg vi Tangled, som var en riktigt rolig film! Jäklar vad vi skrattade!! Och jag blev såklart förälskad i den lilla kameleonten :)Ikväll har vi sett The Fighter med Mark Wahlberg och Christian Bale. Stundvis blev man riktigt förbannad och Bale gjorde en grymt bra rolltolkning! Som alltid :) Verkligen värd den där Oscarn!!
Måste också berätta att sötaste lillasyster har pratat i telefon för första gången. Hon har sett hur pappa gör och snor hans mobil och härmas. Lite läskigt till en början när pappa slog mitt nummer och "leksaken" pratade med henne. Men när hon förstod vem det var ropade hon "Kicki! Hej hej!" Gullungen :)
Nu blir det att hoppa i säng så man orkar med morgondagen! Jobb följt av manikyr- och filmkväll hos Sandra. Kanske till och med nåt vinglas till det beroende på pigghet :)

Trevlig helg!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback