bloglovin

RSS 2.0

Möhippa!! =)

Gårdagen började med en försovning och Martin som ringde och väckte mig när han stod på gården och väntade. Men vi hann till jobbet i god tid och jag blev väääldigt misstänksam när det redan var avlarmat. Första jag gjorde var att söka igenom fiket utifall något möhippegäng skulle gömma sig där. Givetvis hittade jag inte tyskjäveln som satt och gömde sig någon annanstans :)

Satt sedan och hoppades hoppades hoppades att dom bara skulle hoppa fram vilken ögonblick som helst! Jag ville ju verkligen ha möhippa!! :) Och precis vid 9-tiden när jag började förlora hoppet kommer hela gänget springande :D Wohooo!!

Sen vart det in i bilen, på med ögonbindel och iväg. Några kringelikrokvägar var inte nödvändigt för jag har ändå noll koll :)

Första stopp: Jävre!
Inte ens när jag snubblade över tröskeln fattade jag vart jag var någonstans, men direkt jag såg svärfar var det inte svårt att lista ut vad som var på gång :P


För många år sedan introducerade jag Cissi för Twister-drinkar. Sedan dess är mitt andranamn The Twister. Så självklart var det motivet för min fina möhippetatuering! Snacka om minne för livet!!! :D Tusen tack svärfar och Cissi för den grymma idén! :)Kan inte annat än skratta högt när jag tittar ner på den idag :)
I LOVE it!


Andra stopp: MAX!
Cissi har elefantminne och kom ihåg något jag nämnt för evigheter sedan! Om jag någon gång ska ha möhippa vill jag äta på MAX :)Tredje stopp: Stan!
Iförd detta:


Uppdraget var att samla på mig Twister-glassar från olika kioskar. Of course fick jag fyra glassar av fyra möjliga, ingen vågade väl neka mig som jag såg ut, haha :P
Fjärde stopp: Havsbadet!
Här försökte dom lura i mig att jag skulle vindsurfa. Jag på ett par skidor ut på isen med ett vindsegel hade varit en riktig dålig idé! Så jag blev väldigt lättad och GLAD när jag såg dessa!!! :)
Detta MÅSTE vi göra om någon gång!!! Sen att jag VANN var ju bara ännu mer awsome! :D Cissi racade om mig på sista varvet i finalen, men genom att hon genade förbi där Tinas crosscart hade stannat, så hon blev degraderad till tvåa :) Elin som var allas tippade vinnare låg i häcken på mig hela vägen, och körde garanterat femtielva gånger bättre än mig, men min taktik var att sicksacka så jag var nog en pain in the ass att försöka köra om ;) Så sjuuuuuuukt roligt!Efter detta korkades första drinken upp! Skåååål!Femte stopp: Cissis kvarterslokal!
Såhär fint hade världens sötaste Cissi dekorerat kvällen innan :)


Här började vi med relax, bastu och en massa surr. Världens mest awsome make up-artist sötElin fixade mitt rosa smink och jag blev iförd detta:Tack så jäkla mycket för det vänner! ;)
Njut, för så här rosa ser ni mig aldrig igen! :D


Tjejerna hade fixat sjukt roliga lekar! Mina lag vann till och med i några! Förutom musiktävligen (som jag verkligen är totalt värdelös på!!!) och paketinslagningen. Kan bara nämna att jag och Linda INTE skulle funka bra som siamesiska tvillingar! Hahahaha :PJag tror aldrig att jag skrattat (och bölat som ett litet barn för den delen)
så mycket under en och samma dag, kväll och natt!

Helt utan tvekan den roligaste festen i mitt liv
och jag känner mig så sjukt lyckligt lottad med så fina vänner omkring mig!

Tuuuuuuuuuuusen Tuuuuusen TACK till alla ni som förgyllde min möhippa!!!

Och ett särskilt tack till världens bästa Cissi som fixat detta
miljoner gånger bättre än jag nånsin föreställt mig!

Love you guys!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Tack själv världens bästa du :) Bilderna tjorvade så jag lägger dom på ett usb :pOj så jäkla kul vi hade :) Bästa dagen och kvällen ever :)Kraaaaam

2011-03-06 @ 17:15:04
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Frida

Låter som en fantastiskt dag!

Frågan kvarstår ju dock; Hur gör man en Twisterdrink?

2011-03-06 @ 20:05:26
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: EVA

1000 tack för en superrolig kväll ! Härligt att gammeltanten också fick va med :)♥ ♥ ♥

KRAAAM Svärmor

2011-03-06 @ 20:19:36
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Elin Nilsson

Helt awesome day blev det!! Tack själv för att du är du :D

Önskar alla fester vore så bra ;)

Pusses och krames

2011-03-07 @ 16:56:37
URL: http://elinilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback