bloglovin

RSS 2.0

Konichiwa!

Dagen igenom har vi löpande hållt ett öga på strålningen som uppmätts i Tokyo, och minskat från 60 cpm till 17 cpm sedan branden i kärnkraftverket. (Normal level 5 - 60 cpm. Alert level 130 cpm). Förhoppningen är såklart att strålningsnivåerna håller sig nere så vi kan avsluta resan med vigsel i Tokyo. I annat fall stannar vi långt borta från eländet och kommer hem ogifta.

Många är oroliga, vilket vi förstår och vi uppskattar såklart att våra vänner och familjer bryr sig så mycket om oss! Ni är bäst! <3

Några argument till varför vi väljer att resa ska jag inte gå in på, för det har vi redan gått igenom. Självklart håller vi full koll på all händelseutveckling och har kontakt både med boende i Japan och Svenska ambassaden i Tokyo.

Vi har noga vägt riskerna mot hur betydelsefull just den här resan är för oss.
Och ja, det är värt det.


Dels kommer vi inte att vara i närheten av någon av de områden som är drabbade och läget dit vi ska är stabilt. Och dels (ska erkännas) skulle jag aldrig förlåta mig själv om vi sitter hemma och ser att läget inte försämrats och att resan hade varit genomförbar.


Som ett litet ljussken i mörkret så har jag äntligen fått hem min brudklänning idag! Och snacka om att den sitter som smäck!! I Love it! :)Något sexpack innan resan blev det ju inte.
Men jag har ju i alla fall fått lite färg och världens mest awsome tatuering ;)
Igår avnjöt vi sista tacosmiddagen på ett tag framöver. Och idag har vi tillsammans med Bob, Micke och Janne firat morgondagens avresa med en middag på Golden. Mums! Nu är det dags att packa ner det sista och ladda inför att stiga upp tidigt imorgon! Resfebern kommer mer och mer smygande... :)


Försök att inte oroa er för mycket. Vi ska hålla oss lååångt ifrån där det händer! Och så ofta vi kan skickar vi updates :)

Nu hoppas vi att allt snart ordnar upp sig till det bästa, inte bara för resan men för hela landets skull!


Sayounara!
edit:
Fan fan fan!!! Ännu en brand i reaktorn (större denna gång). Nu får det vara nog! Aldrig varit så ledsen och besviken i hela mitt liv! Inget Japan, ingen vigsel i samma stad som vi förlovade oss i :'( Orkar inte med det här nå mer. Skulle nog bara kunna vägas upp med en sista minuten till Skottland just nu!


Kommentarer
Postat av: Andreas

hoppas nu ska ha en trevlig resa trots allt som hänt. Alla lyckönskningar till er båda och hoppas er vigsel blir minst lika bra som våran blev!2011-03-15 @ 22:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback