bloglovin

RSS 2.0

Muuu

Det blev en sjukt rolig kväll igår! Grymt trevlig 30-årsfest i Hemmings och sedan mötte vi upp svensexegänget på Challenge. Älskling var gode på g! Vilket känns i kroppen idag. Precis som det ska göra dagen efter en svensexa, så bra jobbat grabbar! ;)

Bästa Tommecitatet (på apoteket iförd kodräkten):
"Jag har så ömma klövar. Har ni någon klövsalva?"


TACK allihopa för att ni gjorde lördagen så fantastisk!! :)

Idag är det soffmys och kall cola som gäller!
Svensexan igång :)

Sitter ensam hemma och laddar inför 30-årsfest efter att grabbarna varit hit och plockat upp Tomme för svensexa! :D Han borde vara utklädd till kossa vid det här laget ;)

Ingen möhippa idag trots att det är enda lediga helgen innan jag far, men jag hade mina föraningar att Malin varit sneaky och fifflat i mitt schema bara för att jävlas :)

Jag är glad att det inte var så enkelt som att den skulle blivit idag. Men samtidigt besviken på grund av att jag längtar så jäääkla mycket! :P Nu återstår väl att se vilken av mina jobbdagar som egentligen bara är en "jobbdag".

Det pågår så mycket fuffens så direkt det pratas helgplaner tar jag automatiskt för givet att alla ljuger för mig! :P Och hittills verkar jag ju ha rätt i det ;)update: Min söta älskling.

Hahahahaha :D


Don't you know the first law of physics? Anything that's fun costs at least eight dollars.

Efter åtta dagars jobb började vi den här lediga fredagen med lunch på Golfrestaurangen. Smördegsinbakad karré med stekt potatis och beasås. Och lax med dillsås och kokt potatis. Jag tog från båda :) Mums!

Sedan blev det lite shopping på stan. Både jag och älskling behövde nya skor till när vi snart ska traska runt en hel del i Japan. Tomme köpte likadana som han redan har. Och jag hittade ett par vita Puma, den här gången också :)

 

Efter shoppinglyckan blev det ännu ett träningspass på korpen. Jag körde rodd och löpband igår så det blev styrke idag. Mest mage! Kan nog vara gode säker på att det känns imorgon :P

 

Det bästa med träning är när man sitter i bastun efteråt och vet att det är över!

 

 

Klockan var 12 när vi for in mot stan och omkring 15:30 när vi kom hem. Nu är kylen fylld med tacostillbehör och självklart öl inför morgondagens 30-årsfest för Jens som fyller år idag!

Stort GRATTIS gamling! ;)


 

Ikväll är det mysfredag som gäller!

Uppladdat i soffan med tacos, film, chips, dip, fanta och cola.

Det bästa som finns!

 

 

 


Lilla fredag

När man bara har en ledig dag på veckan och vi båda jobbar den kommande helgen, då blir det fredagsmys på onsdagen :)

Vi började dagen hurtigt på korpen med rodd/crosstrainer, lite styrke och sen nån km på löpbandet. Tror jag hittat en ny favorit i rodden, träning helt i min smak! Man får ju sitta ner, haha :P Ska dock se till att ha handskar nästa gång! Nu är det på pricken 1 månad kvar innan Japanresan! = min deadline ;)

Eftersom det är fredagsmys idag och vi ändå varit lite duktiga så unnar vi oss en gomiddag som älskling är i full fart med att koka ihop. Lammstek med potatis och kantarellsås. Till förrätt blir det samma toast med röra som vi bjöd på nyårsafton. Med ägg också förstås! :) Mums!


Ha en trevlig onsdag allihop!När hunden är borta...

...passar lillasyster på ;)
081010 <3 110331

Idag blev jag väckt av Guldfynd som ringde för att meddela att ringen var graverad och klar. Så nu är den hemma igen och behöver bara ligga och mysa i asken 50 dagar till .. suck! :)


Follow the Pink light

Nu har jag och Linda äntligen fått klart myspyset på våra platser! :D
Detta är vad vi pysslat med på lunchen idag...När allt var klart hade jag 5 minuter kvar att hinna äta på, men det var inga problem och vi är så grymt nöjda! :) Nu är det garanterat riskfritt att gå vilse till analoga admin ;)

Firmafest

Just återhämtat mig efter gårdagens sjukt roliga firmafest på Challenge.
Tema: Black & White.


Och vi har skrattat så det känns i magen idag!
Kan utan tvekan säga att jag har det härligaste jobbgänget man kan tänka sig! :)


Nu är jag omladdad inför rond 2.
Har nämligen lovat älskling att vi ska shaka på dansgolvet ikväll :)


RSS 2.0