bloglovin

RSS 2.0

Shoppingil :D

Jag har nog inte direkt varit tystlåten med att jackan jag väntat på en månad saknade 1 dm i ärmarna! Fortfarande har jag inte fått svar på om den är felsydd eller om de angivit fel mått i annonsen. Med vårt härliga väder kan jag inte vänta ytterligare en månad på att få en ny jacka av säljaren, som så vitt jag vet lika gärna också kan vara felsydd. Efter många turer fram och tillbaka med säljaren bestämde jag därför att helt och hållet skicka tillbaka jackan och köpa en annan någon annanstans.

Sagt och gjort... Älskling fick följa med mig runt på stan idag. Och på Esprit hittar jag en supersnygg kappa! Dubbelt så dyr, men dubbelt så varm och mysig :) Fick dessutom 20% då jag blev medlem, inte alls dumt! Och den här kommer jag nog kunna ha mååånga kyliga vintrar!


I samma veva tittade vi förbi Cubus som hade 30% på alla kläder. Inte för att jag skulle shoppa något egentligen, men mjukisbyxor har jag velat ha i en evighet och ett linne med texten "Bite me" kunde jag inte motstå :P 174 kr för båda. Så det var ju heeeelt ok!


Nu bänkar jag mig framför tv:n i mina nya myskläder, grymt nöjd med dagen! :)


Kommentarer
Postat av: Cissi

Jaa, det tycker jag verkligen du kan vara!! =) Nöjd alltså!! =)

2010-10-28 @ 06:44:37
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Carola

Den såg jättesnygg ut kappan! Och kläderna var läckra och så du:)Härligt att du hitta nå så du inte behöver gå och frysa.Kram/C

2010-10-28 @ 08:12:07
URL: http://carolakarlsson.blogspot.com
Postat av: catarina

hej nu kommer jag här med en något random fråga - har du kvar linnet & kan tänka dig att sälja det? eh. jag sökte efter det på google och jaa det finns inte längre i butik utan det var förra året det gick och köpa så jag är väl något desperat haha.

2011-08-13 @ 12:43:04
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback