bloglovin

RSS 2.0

30-årsfesten

Efter en varm dusch känner jag mig som lite mer människa och pigg nog för en sammanfattning av gårdagen... :)

Partyt började på Folkets hus i Bergsviken med att födelsedags"barnen" Tomas och Stefan gör entré inför hela gänget, i minst sagt "läckra" utstyrslar. Förloraren i dagens tidigare femkamp, Stefan, bar en klassisk Borat. Vinnarens ska jag inte ens försöka beskriva... :P Men kameror smattrade som aldrig förr så jag räknar med att det tycker upp nån bild så småningom.

Buffén var supergod, likaså de söta shottarna Carola bjöd på. Jag hittade i alla fall några fler där som jag kände igen (Piteå är otroligt litet) och några nya som jag lärde känna under kvällen.

Med lillasyster i huset tvärsöver gatan tänkte jag smita iväg 10 minuter bara för att säga hej. Där blev jag fast i närmare en timme. Men hur ska man kunna slita sig? Becca tokälskade spurr på kinden och blundade och skrattade gott bara hon hörde mig dra efter andan, sötungen! :)

Tillbaka sedan hade jag missat efterrätten, men var gode mätt ändå. Vid 12-tiden blev vi lite mer humant antal folk för att man skulle våga sig upp på scenen för lite karaoke. Och där hamnade vi sedan till ganska stor del av natten :)

Vid 3-tiden började jag fundera på att dra mig tillbaka, så ringde och förvarnade brorsan där jag skulle få låna en säng. Tur dom bor nära! Innan vi tagit oss iväg och jag in i huset var klockan kring kvart i fyra. Snubblade smidigt upp för trappan och lyckades ta mig till gästsängen utan att väcka dem :) Efter fyra timmars sömn var det bara att snubbla ner igen då älsklingen hämtade mig efter nattpasset. Lite tungt!!
Väl hemma i min egen säng sov jag som en stock fram till för ett par timmar sedan.
Och snart väntar tacos! :)


Tack Carola och Cicci som ordnat den grymt roliga festen!
Och Tack igen Christian och Elin för sovplatsen! :)


edit:
Bilder i mängder har börjat dyka upp på Facebook.
Så här har ni en på grabbarna :)


Och Tommes nya favorit på mig :P

Kan tillägga att denna togs ganska sent mot natten :)Kommentarer
Postat av: Cissi

Härligt att du tog dig hem =)Mys och slöa på en söndag som denna! =)Neo skickar massor med kramar!!

2010-02-28 @ 19:23:50
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Cissi

Tänkte höra med dig om du kan göra någon slags nedräkning till fotbolls-VM på min blogg. Den börjar den 11 juni =) Om du ids, behöver inte vara speciell, bara så man ser hur många dagar det är tills dess =)Kram på dig! =)

2010-03-01 @ 09:31:27
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Elin

Hahaha jo men det kan ju vara bra att skotta innan. Synd bara att man inte orkar stiga upp före fan för att göra det :P Stiger ju upp 06.20 och det är nog tidigt! Skottningen får din bror stå för, det är ju jag som klipper gräset :P

Snygga bilder från festen!! Du såg ganska dragen ut ;)

2010-03-03 @ 20:47:20
URL: http://elinilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback