bloglovin

RSS 2.0

Dag 07 – Min bästa vän

Jag skulle aldrig kunna säga att jag har en bästa vän. Jag har så många bästa vänner som är helt fantastiska på sina egna olika vis. Och jag har haft olika bästa vänner genom olika tider i livet.

 

Som liten var min äldre bror min bästa vän. Det var alltid honom jag lekte med och det har varit skönt att ha honom under uppväxten, även om han varit en pain in the ass ibland förstås ;)

Förutom brorsan var det först under mellanstadiet som jag lärde känna en av mina allra bästa vänner som finns kvar fortfarande idag, om än vi tyvärr inte träffas så ofta. Om jag nämner att vi är extremt olika så förstår hon nog vem hon är ;)

Min mamma som alltid funnits där för mig är också en av mina bästa vänner. Bland det bästa som finns är ett sitta hemma hos mamma en kväll, ta varsitt vinglas och sedan bara surra om precis vad som helst.

Jag har två underbara svägerskor i mitt liv som jag aldrig skulle klara mig att vara utan! Cissi och Elin <3

Och sist men inte minst, min sambo och blivande man är självklart min bästa vän. Han är den jag alltid har roligt med, han jag alltid längtar att komma hem till och han som inom kort är ordentligt fast på riktigt ;)

 

Ni är sååå många fler och jag hoppas att ni vet vilka ni är! Jag är lyckligt lottad som har ett så härligt gäng omkring mig och jag älskar er allihop!30-dagarslistan.


Kommentarer
Postat av: Cissi

ÅÅÅhhh, du är världens bästa du med!!!Jodu, han var svettig efter en busig kväll och VÄLDIGT trött!! =) =) Och söt! =)Kraaaaam!

2010-12-12 @ 13:43:25
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Elin

Men söta du!! Du är världens bästa du med ska du veta!! :D pusses

2010-12-12 @ 22:39:56
URL: http://elinilsson.blogg.se/
Postat av: Annica

fin blogg ;)

2010-12-12 @ 23:04:16
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback