bloglovin

RSS 2.0

Sötungar

Snön rasar från taket och plattorna i gången kommer fram mer och mer, underbart!! Nu får det gärna regna hur mycket det vill :)
Vi har tagit oss till helg igen, men älsklingen jobbar hela och jag ska in en sväng imorgon på lite mer övertid. Men på kvällen blir det en efterlängtad Left 4 Dead-kväll hos Sandra och Oskar! Whoppeeee! :D

Idag plågades Tomme på Left Hand för sista sittningen och nu är tatueringen klar! Så grymt jäkla snygg den blev!!! Tyckte att jag kunde få göra en exakt likadan men med en kvinnlig samuraj /geisha istället, men Tomme höll inte med... kan inte förstå varför :)
Bild kommer såklart! Men det blir nog när den är lite mer läkt...

Igår kom svärmor, Edith och Rolle på besök innan jag skulle iväg på jobbet. Så nu har han hjälpt oss sätta upp den sista biten tapet i vardagsrummet. Och det är helt galet så stor skillnad den lilla snutten gjorde, som ett helt nytt rum! Tuuuuuusen tuuuusen tack Rolle, och Tack svärmor för fikat! :)

Senare hade Cissi tagit en prommis till oss med sötNeo som fick sitta och se tv hos morbror. Och den här gången hann hon knäppa lite bilder, (som jag såklart tjuvar)!

Hur söta som helst! :)

 

Whaaaaat!?

 

 

 

Avslutar det här gulliga inlägget med att visa en riktig magnumälskare :)


Påskhelgen

Lördagen var Mickes inflyttningsfest på schemat, men då han inte hunnit få dit alla möbler ännu blev festen flyttad till oss. Inte ens så att man blir förvånad :P Men nästa gång får den bli på rätt ställe :) Och som vanligt hade vi grymt kul! Utgången blev på Kalles där jag och Sandra mest rockade på dansgolvet :)


Här Bobelibob. Och Micke med partyglaset :)


Söndagen gick lite trögare då vi for till svärmor, Rolle och Edith i Jävre på gomiddag. Både jag och älsklingen något bakis :) Cissi, Jocke och sötNeo var också med såklart. Och man kan ju inte annat än piggna till av det här lilla charmtrollet :)

Tuuusen Tack för den goda maten! Och nästa gång ska jag vara liiite mer social ;)

Väl hemma låg jag i soffan och bara njöt av tanken på en ledig morgondag! Tills jobbet ringer... Malin sjuk, och inte tackar jag nej till beordrad övertid och storhelgsob :) Trött som en gris upp idag alltså, till en dag med full rulle. Men helt klart värt det när lönen kommer sen! Mer synd om Malin än mina trötta ögon!

Efter jobbet har det blivit powernap medan älskling lagat mat. Sen mys till senaste avsnitten the Pacific och South Park.

Och jag har skrattat så jag grinat!! Randy alltså! Vilken jäkla DÅRE!!! :'D

Nu sängen för mig!
Natti!

Fredag

Efter några dagar med snyggingen Legend i mina händer kan jag säga att det finns inget att klaga på! Tangentbordet oroade jag mig över helt i onödan då det går hur smidigt som helst att skriva på, både liggande och stående med skön vibb när man träffar tangenterna. Och Market var, till min stora lycka, fyllt av SoundDroids med South Park som kan användas till meddelande- och ringsignaler, whoppeee! :)

Tomme klagar på att jag inte har en färggrann bild på skärmen,
men Molle gjorde sig som så klockers där :)

Det fanns smockat med administrativt att göra på jobbet i veckan så det blev att stanna kvar och hjälpa till ett par kvällar. Humorn är ju som bäst då man jobbat två dagar 8-21! :P Men det var grymt skönt när jag fick gå hem redan 16:45 igår!
Då blev det gomiddag med älsklingen och sedan mys resten av kvällen. En powernap hann jag såklart med också, skööönt!

Idag vaknade jag till ljudet av droppande från taket, såååå jäkla underbart!!! Äntligen! Frukost till South Park sedan gick vi ut på en prommis i solen. När vi likaså bara vandrade runt bestämde vi oss för att hälsa på Sandra på Djurshoppen. Och "gosade" med gulletrynsnoksbäbisarna! Gissa om jag blev kääär!!!
Molles blivande flickvänner när de blivit lite större :)


Innan vi gick hade snön på ena sidan om garagetaket rasat ner. Så vi tänkte att det nog var bäst att skjuta fram soptunnorna som stod bakom väggen på andra sidan. Och jäkligt tur det!!! Annars hade de fått stå där tills allt smält, för sida nummer två hade också rasat då vi kom hem.  Vi kunde inte annat än gapskratta när vi såg fanskapet :P Älsklingen gjorde ett försök att skotta bort skiten, men det var inte nådigt och bara att ge upp!

Fredagsmiddagen blev renskav med mos och en kall öl till. Sjuuuukt gott! :)


Nu: Mera mys!
Imorgon: Till stugan en sväng om vi hinner, sedan inflyttningsfest hos Micke!
Söndag: Grillning i Jävre.
Underbart att vara ledig!

Som vår lillhare säger här under... GLAD PÅSK! :)


Hälsning från påskharen :)


RSS 2.0