bloglovin

RSS 2.0

Vilken helg!

Den började lugnt med lite film och mys efter att ha jobbat till 22 på fredagen. Lördag packade vi våra väskor för en åktur till Skellefteå. Några mil in i skogen (=Burträsk) om vi ska vara petiga. Där blev det överraskningsfest för Peder som fyllt 25! Han trodde att han var på väg dit för att ta bort ett träd som fallit över stugan. Men där uppe var inte mycket mer än någon kvist vi kastat dit :)

Det urartade sedan till en himla rolig kväll!
God mat...

...och en hel del singstar.

Peder fick dricka så det räckte och blev över. Och dessutom i en mycket vacker utstyrsel :)

Tillslut var det någon som tittade på klockan och blev det bråttom isäng! Halv 1 kändes den som, men var visst närmare halv 5! Ytterligare någon halvtimme senare då vi tagit oss in till sovstugan dröjde inte många sekunder innan i alla fall jag sov som en klubbad säl.

"Morgonen" efter laddade vi med lite idol-repriser innan vi åkte vidare mot Jävre där svärmor bjöd på Palt! Lite häftigt i magen sådär dagen efter men så himla gott!! :) Tuuuuusen Tack!

När vi tillslut tagit oss hem gjorde vi inte många knop. Det var någon gång efter 23 vi vaknade till och började bleka mitt hår. (Jajjemen, nu ska det bli rött!) Och jäklar vad den blekningen tog!! Jag hade räknat med lite mörkbrunt på sin höjd. Istället är jag vit i hårbotten och rödbrun i resten av håret.
Egentligen skulle det ha suttit i dubbelt så länge men det kändes som att huvet skulle brännas bort... starka grejer... Så nu måste vi göra om det hela ett varv till. Men enbart på det rödbruna och inte en enda skvätt i hårbotten!

Nu börjar det dra ihop sig för jobb igen.
Men sen ska vi en tur till Jävre, för nu är det äntligen dags för min Kenny!!! =)Kommentarer
Postat av: Åsa

Tack för att ni kom! Det blev en jäkligt lyckad fest! =) Kram!

2009-09-28 @ 10:22:20
URL: http://ostor.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vill se bilder på dig! =) Både på Kenny och håret! =)Kraam!

2009-09-28 @ 15:05:40
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback