bloglovin

RSS 2.0

Rond 2

Fest igår igen, denna hemma hos oss och nu hade Johan tagit sig hem från andra hemmet i Umeå. Det blev en lite mindre fest men himla kul då man kan sitta allihopa och umgås! Cissi och Jocke kom också förbi men lämnade lite tidigare för någon match som skulle ses. Oj vad vi längtar nu tills lillkillen kommer ut!! Av flera orsaker ;) Vi började också spekulera lite över hur smidigt det skulle vara om vi kunde lägga ägg istället! Men då tänkte vi till lite som Nemi... då kanske vi måste spy upp maten sen åt ungarna också. Och vi kom tillslut fram till att det är nog bäst som det är ändå :) Längtan är väl lite av hela grejen kanske?

Lite senare på kvällen blev det förstås dags för kortspel.
Och Bob blev glad över sin svarta åtta :)

Ett par ronder i Buzz körde vi också. Där ett tag var det sjukt spännande!
Jag var med på första och vann!!! Wohoooo :D Som The King dessutom,
så jag fick ju tillfälle att dra en grymt fin segerdans :)


Men när vi skulle ta oss ut gick det däremot lite åt pipan. Jag ställde mig i den långa kön till Kalles och alla andra skulle möta upp mig efter att de bara hämtat ut pengar. 10 minuter efter att jag tagit mig in ringer Tomme och jag får veta att dom väntat 25 minuter i kö, gett upp och sedan gått till Valdino istället. Typiskt... Så jag festade solo.  Tråkigt att det inte blev nå dansgolv med älsklingen :( Men tur att man alltid träffar någon man känner. Jag hittade ju Jens med tredagarsstubben, så det löste sig ändå ;)

01:40 mötte jag upp med Tomme och vi fick uppdatera varann om kvällens bravader. Så traskade vi hem. Och hellskotta vad långsamt vi måste ha gått!!! Jag tittade på klockan då vi kommit genom dörren. 02:25!!! Vanligtvis tar hemprommisen 35 minuter. Men så tyckte vi att det kändes extra långt också :)


En härlig söndag idag som vanligt, med idolrepriser och fotboll.
Och Yakitoori-spett till söndagsmiddag, mmmm! :)


NU dags för Muffinbak!!! =)


TACK för en supertrevlig kväll igår!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jaaa, jag längtar också!! Av alla orsaker! ;) Gode plågsamt att fara på fest, speciellt med dig och brorsan (mina ultimata party-kompisar), man blir gode så sugen :) Men jag lovar och svär att första festen som sker för mig blir med er ;) Brorsan har ju även lovat att stå för ölen så..=)Ha en fortsatt mysig söndags-kväll! Kram kram! =)

2009-09-20 @ 21:27:55
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: EVA

Vilken lååång prommis hem...hehe...gick ni zickzack månne???1000 tack för uppdateringen på bloggen ! Blev ju precis som jag tänkte !!! Kanske du skulle lägga bloglovinmärket på Cissis blogg också...Hörde att sonen är superförkyld...få se om vi tar paltkoket i veckan då...eller väntar till nästa kanske...***

JÄTTEKRAAAM SVÄRMOR

2009-09-21 @ 14:44:32
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Madde

En liten fråga, har du gjort dessa tandorispett själv eller har du köpt dessa klara? :)

2009-09-22 @ 08:56:51
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback