bloglovin

RSS 2.0

Sleeve

53 dagar kvar till första sittningen...
Äntligen är det inbokat!! Det blir nog bara en sittning per månad, men det känns kul att snart komma igång! =)Planen: Earth grows Water falls skrivet runt om armen ca 1 dm nedanför armbågen. På ovansidan ett träd som växer upp  från orden Earth grows och mot axeln med en noshornsvipera i blå detaljer som slingrar sig runt trädet. På undersidan ett vattenfall i skogen, rinner ner mot orden Water falls.

Att försöka förklara bilden jag ser är väldigt svårt men jag är övertygad om att Peppe kan göra denna idé till något riktigt snyggt. En detalj jag drömmer lite om att smyga in är också Molle (från Micke & Molle - min favoritfilmkaraktär genom hela livet) som sitter på en stubbe i skogen. Hur sött vore inte det? :)

Det ska verkligen bli spännande att se resultatet av det hela. Uppdatering en liten bit på vägen kommer efter den 24:e februari :)

Tidiga funderingar.

God natt och trevlig helg! :)


Pssst, Missa inte livsfarliga Edith i inlägget nedan!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jo det är tur att du inte tänkte eftre först...men gandalf är ju inte lika kelig och go som Lennart var Jag saknar den lilla (som inte var så liten) sparveln!! Men han var gammal också får man tänka så nu slipper han ju lida.. Han vilar skönt i slänten på stugan =)

2009-01-08 @ 13:52:49
URL: http://elinilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback