bloglovin

RSS 2.0

Oplanerad sovmorgon

Bzzzz bzzzz.... det var det enda svaga ljud som hördes imorse då jag egentligen borde ha vaknat för länge sedan. Ett par timmar för sent ringer hemtelefonen. Jag vaknar, tittar på mobilen (= väckarklockan) som hängt sig!!! Tiden står på 9:38. Vibratorn fungerar men det kommer ingen väckarsignal, det går inte att klicka varken snooze eller stäng av. Jag kunde inte ens att stänga av telefonen utan att slita ur batteriet.
Efter en ganska lång stund kopplar det och jag inser att hemtelefonen, som väckte mig, fortfarande ringer. Chefen såklart. Yrvaken, stressad, irriterad och förvirrad svarar jag att jag kommer så fort jag bara kan. 2 timmar och 35 minuter försenad loggar jag in på jobbet. Och aldrig har jag någonsin varit så sen i hela mitt liv, varken till skola eller jobb.
Men så går det när man stoppar Windows i mobiltelefoner!

Nu har jag varit på stan och köpt mig en riktig väckarklocka.Kommentarer
Postat av: EVA

Hahaha ! Du försov dig då ordentligt...

Bra att du skaffat dig en riktig klocka.

***

KRAAAM EVA/Svärmor

2009-01-21 @ 20:44:38
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Jännäää

Yo Bryden! Tror du skämtar lite. Jag kan nog minnas att du "försovit" dig när vi gick gymnasiet. Men det kanske var frivillig försovning. Jo snodde allt från den kod jag fått från dig förutom bloggbilden. Lekte med photoshop en kväll. Ska göra en ny som passar bättre ;D

2009-01-22 @ 15:02:15
URL: http://jennystill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback