bloglovin

RSS 2.0

Cissi är för smart för sina byxor

Fredag kvällen var väldigt oplanerad. Jag hade landat i soffan och tänkt mig att jag skulle ligga kvar där tills jag somnade, då mamma ringde vid 22-tiden och hade slut vin hemma. Så eftersom jag satt hemma med en oöppnad flaska kändes det som en bra idé att ta en taxi till Annelund. Och där blev jag kvar. Jag tror klockan var runt halv fyra då jag somnade på deras soffa istället för på min egen. Och tidigt på morgonen då Tomme var på väg hem från jobbet kom han förbi och hämtade upp mig.

Efter det sov jag ganska länge in på lördag, tills Cissi hämtade upp mig för att äta lite pizza och förfesta hemma hos henne, innan vi skulle till Jotta. Där hade vi så himla roligt att vi blev kvar lite längre än planerat. Någon utgång blev det inte... Vi tog oss till krogen och vände tillbaka direkt på "efterfest" då vi sett den långa kön. Efterfesten lika rolig som förfesten och vi visade oss vara pinsamt värdelösa på både 7:ans och 5:ans gångertabell! Men lite kan vi i alla fall skylla på ölen. Bilder finns, men på Cissis kamera för en gångs skull, så det kanske dyker upp någon senare.

Kvällens bästa sång (av Cissi): I'm..... to clever for my pants...
Kvällens bästa citat (av Emma): Skit ner dig och frys fast!Kommentarer
Postat av: Tina

Skit ner dig och frys fast, kommer från min syster dotter som snart fyller 5 år:P

2009-01-27 @ 14:13:40
URL: http://tinalind.blogg.se/
Postat av: EVA

Skit ner dig osv...är ett väldigt gammalt uttryck som användes redan av dinosaurusarna eller åtminstone av Rolle...hehe !

Edith frågade ju Rolle om det när hon var liten :-Pappa, fanns det dinosaurusar när du var liten ?Men Cissis uttryck känns HELT nytt...hehe !Håller tummar och tår för er i budgivningen...***

KRAAAM EVA/Svärmor

2009-01-27 @ 14:30:17
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback