bloglovin

RSS 2.0

Up and running

Onsdag kväll fick jag gå hem från jobbet tidigare efter att min hals helt gett upp. Jag tänkte optimistiskt att jag bara behövde vila upp mig och siktade på att komma tillbaka torsdag, men det gick inte. Torsdag, fredag, måndag och tisdag blev jag sjukskriven. Fortfarande kurerar jag med varm choklad och halstabletter, men nu har det i alla fall blivit lite bättre så jag kan jobba igen.

Torsdag, fredag bodde jag på soffan och Tomme, som inte riktigt hade hjärta att väcka mig, lät mig sova till 14-15 på dagarna. Skönt att de blir korta när man inte är så pigg. Lördag sov jag nästan lika länge men kände mig då lite mer vaken. Och på kvällen var det tjejpoker hos Carola på stensjökullen som jag inte ville missa. Och glad är jag för det :) Förutom att jag vann, med Cissi som tuff tvåa, så var hela kvällen supertrevlig! Alltid kul att träffa nya människor. Och förstås Barbro som jag inte var långt ifrån att kidnappa. Även om hon var lite pilsk under kvällen... Pilsk löpande Barbro + Bus + Vit tröja = Ingen bra idé.
Besvärlig klumpeduns, men söt som få :) Och nu har Carola ett löfte om hundvakt nästa gång det behövs, hihi.

Söndag trodde jag att halsen var på väg att bättras, men så fel jag hade. Det blev ett par dagar till hemma i soffan, med film och Duck Tales. Inte helt dumt det heller, men det känns skönt att vara up and running walking igen. Nu vill jag bara bli helt frisk så jag kan komma igång med träningen också. Blir bara latare och latare för varje slö sekund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback