bloglovin

RSS 2.0

Veckan som varit

Oj, jag vet inte ens vart jag ska börja...
Det har varit både en grymt rolig men samtidigt mycket tråkig vecka.

I Torsdags fick vi veta att en vän till min bror inte finns med oss längre, en härlig kille som alltid varit den glada solstrålen i rummet. Fruktansvärt och framförallt helt ofattbart!!
Många tankar har gått dit, men vi har ju också snart en liten Cissi- och Jockeskruttis att tänka på. Och finns det något som man inte kan låta bli att le åt så är det Cissis mage som faktiskt till och med blivit ordentligt STOR nu när det närmar sig :)

Det var nämligen BABYSHOWER i lördags. God mat, svingod tårta, massor med presenter till bäbisen och trevligt sällskap. Jag började dagen på jobbet, en mycket lugn lördag, sedan fick jag skjuts till babyshowern som var i Jävre av världens snällaste storebror! :) Vad skulle jag göra utan honom?

Direkt efter skyndade jag hem för att byta om. Morfar, den snälla chaffisen som alltid ställer upp, stod på uppfarten lite väl tidigt men jag tog mig ut snabbt för att vara jag. Iväg för att hämta upp Malin och vidare på fest i Rosvik, där vi hade bl.a. vårt Tokyo-gäng. Alltid kul med de grabbarna, trots att jag skyggar undan då någon sätter igång med charader :P
Tomme var samtidigt på personalfest, också i Rosvik. Vad är oddsen!?

Natten slutade med mig, Tomme och Malin i vår soffa framför DET. Jag höll mig vaken kanske 5 minuter in i filmen innan Tomme släpade mig till sängen :) Men den är inspelad så den ska ses ikväll! När Tomme jobbar natt... Jag är alltid lika fiffig.


Söndagen bestod av soffslöande och hårfärgande.
Malin har fått ljusa slingor och jag är inte längre bara röd. Jag är KNALLröd :)
Senare på kvällen blev det mys och Surrogates, en film jag verkligen gillade!
Bruce Willis är alltid bara bäst :)

 

Och idag har jag... Trumvirvel..................... fått klart min sleeve!!! =)

Påbörjad redan i Februari och med sommaruppehållet har min stackars arm fått vänta länge på uppdatering. Men denna dag har Peppe varit en riktig kämpe och jobbat på hela 5 timmar för att få färdigt. Och om jag får säga det själv... den blev SÅ jäkla snygg!!!

 

Insidan av armen är gjord, vilket inte ens var i närheten av det helvete jag väntat mig. Tack och lov för det! Klipporna klara och han fick även dit ett par superfina bergstoppar som syns i fjärran :) Träden på insidan fick röda blommor och en massa andra blommor har gjorts rosa. Ormen har äntligen sitt blå mönster. Nu hoppar den nästan ur bilden, vilken skillnad det blev! Resten av vattnet har fyllts i och fått ett par flytande lotusblommor och molnen sträcker sig nu lite högre upp på axeln. Ja, ni kanske förstår att det tagit lite tid :) Just nu är jag lite uppsvälld och blodig, men självklart lovar jag bilder så snart den ser lite piggare ut :)

 

Nu är det nog dags för mig att krypa ner i soffan och skrämmas av den där äckliga clownen!!

They all float down here... Huuja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback