bloglovin

RSS 2.0

Snö, snö och mera snö

Brorsan ringde och väckte mig imorse för tomtegröt-frukost hos farmor. Det hade helt fallit ur minnet och efter en ganska sen kväll hos mamma och Bocke igår var jag lite lagomt sömnig. Men jag tog mig upp och var klar för frukosten 10 minuter senare. Tomme som jobbat natt fick stanna hemma och sova.

När jag sedan kom hem igen hittar jag honom ute på gården med stege och såg i högsta hugg. Grenen som varit ivägen för vår parabol skulle ner!
När det snöat har det lagt sig som ett parasoll precis dit parabolen pekar. Så jag gick in och drog på täckisar för att vara steghållare. Tur vi hade så snälla grannar som lånade ut stegen till oss =) De undrade nog vad Tomme höll på med när de såg honom stå och kasta kvasten mot grenen för att få ner snön. Det funkar faktiskt! Men kanske inte i längden :)
Nu är grenen nere i alla fall och TV:n funkar prima!

Tomme har åkt iväg till jobbet igen och när vi öppnade dörren såg vi ett nytt tjockt lager av det vita eländet. Och med älsklingen borta innebär det att jag får skotta ikväll. Huuuja. Tur jag har honom för det är inget jag gärna gör ofta :)

Bara på med täckisarna igen, för nu ska jag he mig ut i detta!

Kommentarer
Postat av: EVA

Ja vi har skottat och skottat...Rolle har varit ute 3 gånger och nu sist var vi ut hela familjen och röjde...usch och fy va mycket snö det kommit !Rolle gjorde ett jätteskutt ut i snön från bron och höll inte på att ta sig därifrån :) men kom ut i orörd snö och kunde mäta...1 meter djupt !!! Nog nu eller hur ?!***

KRAAAM SVÄRMOR:)

2009-12-27 @ 18:46:12
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Cissi

Härligt!! :P Ja fy fasen vad det snöar! Sånna här gånger det är riktigt skönt att bo i lägenhet =) Typiskt för dig att Tomme jobbar då det är så här illa...Lycka till med skottningen! Kraaam! =)

2009-12-27 @ 19:20:21
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback