bloglovin

RSS 2.0

Helvrickat

Jag har lyckats med en bedrift! Ända sedan förra veckan har jag haft ont i käken efter att det knärtat till på höger sida. Då det  fortfarande inte släppt träffade jag läkaren idag som konstaterade att jag har en svaghet i käkbenet.

Diagnos: Vrickad käke
Ordination: Ipren

Och husletandet fortsätter...

Inte heller denna gång var det våran tur :(

Sleeve =) Sittning 3Peppe propsade på fler rosa små blommor, och jag tackade Inte nej! :) P.g.a. att jag svällde upp som en ballong runt armbågen bestämde vi oss för att vänta med färg till nästa tillfälle. Bilderna gör verkligen inte detaljerna rättvisa och jag Älskar hur ormen nu smälter in så fint bland rötterna! Men armbågen var inte det minsta skön att gnugga svart på kan jag lova. Nu råder träningsförbud tills svullnaden gått ner. Då ska jag också återkomma med en bättre bild - med armen i normal storlek och allt i samma färg.


Passar också på att visa blomman läkt. Och jag tycker verkligen om kontrasterna mellan svart och grått :)

Budgivning

Än så länge leder vi budgivningen. Det verkar som att vi är tre par i fighten och ett av dem har begärt en extra visning imorgon, så vi passar på samtidigt att titta in igen. Fortsättning följer...


Bild på armen efter tredje sittningen kommer lite senare.

Flyttsug och Laserhysteri

Stor dag imorgon;
Jag fortsätter på tatueringen och vi ska bjuda på hus! Lite kul var att vi träffade både konkurrenten och mäklaren på krogen igår :) Vi var fyra par på sista visningen. Och jag hoppas verkligen att det inte blir en sån seg utdragen budgivning på flera dagar. Ska detta skita sig vill jag hellre veta det så fort som möjligt så jag kan släppa klumpen i magen. Håll alla tummar och tår för oss!

Kvällen igår var helt vansinnigt rolig! Micke åker iväg på utlandstjänst idag och detta var en avskedsfest som började med förfest hos Cissi, middag på Tre Kronor, farlig drink blandad av Micke och sedan vidare mot Lasergame. Jag hade höga förväntningar men aldrig hade jag trott att det skulle vara galet kul att springa runt i ett mörkt rum och skjuta som en dåre!
Det gick inte heller lika dåligt som jag hade förväntat mig och Cissi, min "medrookie", vann andra omgången! Wohoo!! Vi var i och för sig inte i samma lag men det var kul ändå :) Teammate Johan vann första och mitt lag vann totalen båda gångerna så det var ju inte helt dumt heller. Teammate Tomme skulle ha vunnit första omgången om inte jag råkat träffa honom tre gånger i ren hysteri. Istället kom han på en tredje plats. Ooops.

Efter att ha svettats som grisar en halvtimme blev det jacuzzibad. Och med den vattennivån var det nästintill drunkningsrisk. Det dröjde inte länge innan jag och Cissi flyttade upp till kanterna. Vi smet sedan lite tidigare för att lämna av väskorna medan resten av gänget for vidare på bullriding. Och där var Andersson mästaren. Vi mötte upp för en ganska kort visit på Kalles som vi lämnade för Adana då vi blev hungriga. En kebab special blev den perfekta avslutningen på en skitrolig kväll!

Twitter

Sandra frågade mig hur man får Twitter till bloggen. Huh? Vadå för något sa du!?

Då jag likaså fastnade vid datorn ikväll kollade jag upp denna finurliga lilla grej och testade på min egen, så nu vet jag hur jag ska bära mig åt. Och även om det mest sannolikt bara är jag själv som är intresserad av att veta vad jag gör så kommer den nog att få ligga kvar under Kenny och uppdateras. Alltid retar det någon ;)God natt!

Det här...

...ska man ¤@% inte behöva se i April!


Tur att vi kan trösta oss med helg. Ikväll kraschar jag i soffan.
Och imorgon - Party och Lasergame!

Nya tunnlarna


Svar till alla som frågat mig om typsnitt.

Sagan om Klanen Otori

Här ska ni få något som inte ofta dyker upp hos mig - ett Boktips!

Jag är inte långt ifrån att ha läst ut första boken om klanen Otori - Över Näktergalens Golv.
Och förutom att det är en underbar kärlekshistoria så är den också så himla spännande! Det går fort genom sidorna och är inte lätt att lägga ifrån sig.

Sagan om Klanen Otori av Lian Hearn började som en trilogi, men senare har det släppts ytterligare två. Och jag riktigt längtar att läsa vidare!

1 - Över näktergalens golv 2004
2 - På kudde av gräs 2004
3 - Under lysande måne 2005

4 - Vid hägerns skarpa skri 2007
5 - Och himlens vida väv 2008

Över näktergalens golv
I en avlägsen och fridsam bergsby lever en ovanlig pojke. Takeo har ännu inte upptäckt sitt sanna jag, och känner inte till sin avlidne fars hemlighet. Men hans stillsamma liv förändras för alltid den dag då krigsherren Iida Sadamu skövlar och bränner hans hemby. Takeo räddas av den unge herremannen Otori Shigeru, som för honom till sitt hem. Där sätts han i lära i allt en ädling behöver veta, men också i andra färdigheter - de märkliga, närmas magiska förmågor som tillskrivs det legendariska Släktet. Långsamt upptäcker Takeo sanningen om sig själv, och om det öde som väntar honom.

edit: [23:38] Nu är den utläst! Och imorgon öppnar jag På kudde av gräs :)


Påskhelgen

Tiden bara flyger iväg och jag hinner knappt med...

Plötsligt är det Torsdag och idag ska vi på husvisning. Ett hus som vi tror kommer springa iväg, men man måste ju vara med i alla fall. Någon gång kanske turen kan vara på vår sida. Och även om det inte blir något tycker jag alltid att det är lika kul att spana! Tomme är inte riktigt lika road :)

Påskhelgen blev väldigt lugn och skön. Fredagen spenderades hemma med mys och film. Lördagen desto tråkigare då Tomme jobbade och jag var lite för slö för att göra annat än ligga i soffan och frossa - satsar allt på Beach 2009 som ni förstår.
Grillning och öl i Jävre på söndagen. Inte alls helt fel! :) Fick se Cissis tatuering också tillslut och det blev svinbra med utbyggnaden!! Finns på tattoogubben (kvistarna på ryggen).

Nytt är också ett par ståltunnlar som jag fick från Tradera igår. En av mina svarta har tappat ett par stenar så det behövdes. Och utöver det tillsammans med en ny svart, som förhoppningsvis dimper ner i brevlådan nästa vecka, beställde jag också ett par "superspiraler" i 8 mm!
Jag tyckte det var på tiden att ha något i alla fall lite roligare i öronen än tunnlar, och dessa ska in i lager under nästa vecka på Tribe.

Någon bild på tunnlarna dyker säkert upp vid senare tillfälle, och förstås en uppdatering efter husvisningen.


Linsbus - StadigJag kunde inte låta bli att ha med Gizmo igen från senaste fotograferingen...
Men vem kan passa bättre till veckans tema?
Han är inte bara mycket stilig, utan också en ordentligt stadig vovve!

En Stor fotomodell

Jag har just kommit från en fotosession med Sveriges Största Grand Danois a.k.a. Gizmo. Ägs av Zarah Lundberg som behövde lite roliga bilder till hemsidan. Och vi har haft så otroligt kul den här morgonen! En hel del annorlunda bilder har det blivit både med Gizmo och matte. Och vilken underbar hund!! Helt fantastiskt vacker och hur mysig som helst! Jag är kär.
Det är nästan så jag själv funderar på att förstora någon och hänga upp på väggen hemma. Om jag bara skulle lyckas välja...

Jag inser att ett Bildinlägg utan bilder är helt värdelöst,
men jag lovar att visa några av dem ikväll!

edit: Här kommer bilder som utlovat.
Och ja, ni får faktiskt stå ut med att det blir många! :)Tatuerad av svärfar


Här är snyggingen Rolle gjorde på mig idag och jag är sååå himla nöjd!! Aldrig trodde jag att det skulle vara förbannat med nerver runt fotknölen! Och han gjorde ett helt fantastiskt jobb som fick till alla snirkler på min fot som helt och hållet levde sitt eget liv. Lånat bilden som Eva tog, hoppas det är ok då jag själv fortfarande är inplastad och lite blodig :)

Skellefteresa med Sillis

Nu är det klartgjort... Då Öhmans går ihop för att hyra film på Videoteket är vi dömda att komma hem med minst en skitrulle! :) Och även denna gång... I fredags var det jag, Tomme och Cissi. Traitor, en helt ok b-action med bra skådespelare var inga problem att ta sig igenom. Men Blindness, Julianne Moore och Danny Glover såg ut att kunna vara en riktigt bra film. Jisses! Intressant story, men 90% av filmen satt man enbart och svor och var förbannad. Kanske meningen att man ska känna med karaktärerna men någon måtta på idiotin må det väl ändå finnas.

Lördag morgon tog vi nya Silverpärlan (eller som Tomme vill kalla henne; Sillis) till Skellefteå för en tur på stan, sedan vidare till Peder, Åsa och ungarna i nyhuset. Jag blev snabbt "kidnappad" av yngsta sonen och vi både gömde oss i kartonger och spelade Turtles på X-box. Men det var inte så lätt att vinna med de reglerna... vi turades om att slå varandra och givetvis var det Oskar som bestämde vems tur det var :) Senare på kvällen drog vi igång med poker. Riktigt kul, tyckte särskilt jag som fick vinna en gång :) Kort och gott en skittrevlig kväll!

Fotograf: Åsa.

Morgonen (närmare kl 13) efter fick vi korv med rostad lök till frukost, mmm! Sen åkte vi vidare i Sillis mot Jävre där vi fick god middag och jag fick en svinsnygg blomma på benet! Dyker snart upp en bild här ovanför...


Nya pärlan

Nu kör Tomme från bilhandlaren och vi har blivit Audi-ägare! Närmare bestämt en A3, tredörrars, söt silverpärla! :) Jag har aldrig varit så less en bil som jag var på vår gamla, så ikväll måste vi nästan fira! Jag har 2½ h på mig att fundera ut någon bra plan innan Tomme och silverpärlan kommer och hämtar mig från jobbet :)

RSS 2.0