bloglovin

RSS 2.0

Åter till arbete

Jag har tagit mig igenom de två första kvällspassen. Det kändes inte så hemskt som det brukar kunna göra efter en semester. Ingen ångest. Inget vackert väder att längta ut till. Och jag är väldigt glad över de extra lediga dagarna efter resan som jag hunnit vila upp mig ganska bra på. Dessutom har det varit lugn på jobbet. Och det ser ut att bli ungefär lika idag.

Jag har börjat läsa James Herbert - Moon och den verkar lovande hittils.
Då klockan ringde imorse var jag som en zombie och förstod inte riktigt vad som hände. Att mobilen hängde sig så jag inte kunde stänga av larmet gjorde inte saken bättre! Men så går det väl när man släpper in Windows i mobiltelefoner :)

Dagpass till 17 idag, sen bär det av till teamfest! Vår tredje hittils och denna gång på Djupviken. Praktiskt för mig som bor c.a. 500 m. ifrån. Och då ska det grillas, så jag ska försöka att inte glömma köttet!Något så ovanlig att det är värt att nämnas här:
Tomme har somnat på soffan! Ungefär den tiden jag brukar somna på soffan, men Tomme är den som aldrig någonsin sover mitt på dagen eller efter middag. Då han vaknade var han lika förvånad som mig över vad som hänt :) Och än värre var att han somnade till fotboll på tv!! Eva och Cissi skulle nog inte tro mig...

Kommentarer
Postat av: EVA /Svärmor

Hahahahahahahahahaha !

Han har nog lite morfarsarv sonen ändå...hihi...för är det nåt morfar är bra på så är det att somna framför tv:n !!!***

KRAAAM EVA/Svärmor

2008-10-24 @ 09:39:29
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag tror nog att det är lika bra att mormor och morfar tar honom...vi vet som aldrig vad som kan hända =P

Jo det skulle verkligen vara trevligt att ses nån gång då det inte är något speciellt =) Vi får ta och boka upp en kväll...då det passar med allt jobb =PVad händer för er i helgen då??=) kram

2008-10-24 @ 15:37:28
URL: http://elinilsson.blogg.se/
Postat av: Cissi

What the fuck!? Han somna alltså?? Coolt...=) Haha! =)

2008-10-24 @ 17:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback