bloglovin

RSS 2.0

Trötter med träningsvärk

God morgon!

Idag är mammas födelsedag, men eftersom vi firade i måndags har hon redan fått veta sin present. Reaktionen blev ungefär som förväntad :) Och ni får veta på fredag!

Vissa morgonar önskar jag att jag var kaffedrickare, som idag. Istället lyssnar jag med hög volym på Banditrock (just nu Volbeat!) och hinkar i mig vatten för att bli lite piggare. Dagpass är mina favoriter, då man har kvällarna lediga, men tiden före lunch är nästan alltid lika tung. Särskilt nu när det bara blir mörkare. Kanske vi skulle starta en ny nedräkning, till sommartid?

Det har länge sett fattigt ut i min träningsdagbok på UNT Shapelink, men igår gav jag mig fan på att sätta igång igen. Och började galet nog med ett bodypump-pass på Korpen. Men har jag överlevt det som "uppvärmning" bör jag väl klara det mesta sen. Och nu då jag har ett Korpen-kort i handen känner jag mig lite mer peppad på att ta mig dit, ofta! Jag lovade i alla fall att det inte skulle dröja ett år igen till nästa gång :)
Så slut som igår har jag inte varit på mycket länge och det känns riktigt härlig med träningsvärken idag! Beviset på att jag faktiskt gjort något tungt. Jag ska försöka hinna med minst ett till pass i veckan. Och tisdag nästa vecka har jag och Cissi bokat in Afropowerdance! "Här dansar du barfota till trummornas rytmer. Du tränar styrka, rörlighet, smidighet och kondition."


Kommentarer
Postat av: Frida

Afropowerdance är grymt kul!!

2008-11-05 @ 11:10:49
Postat av: EVA

Kanske jag skulle tvinga dit maken :D...fast jag tvivlar på det ! Men idag ska han iväg igen...direkt kl.4, så då kanske det är lite mindre folk där !

Jag går och går och går och vågen går faktiskt sakta men säkert nedåt !!!***

KRAAAM EVA

2008-11-06 @ 13:37:53
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback