bloglovin

RSS 2.0

Tokyo, bokningsfest och snyggingen

Idag har vi bokat! De första två veckorna i oktober ska jag, Tomme, Micke, Bob, Janne & Johan åka till Tokyo! Det kommer bli en hel del shoppande, utforskande och såklart sjungande i den japanska "nationalsporten" karaoke!

Ikväll var det "bokningsfest" som jag såklart missade p.g.a. kvällsjobb. Kom hem efter 22 och hann i alla fall fira en timme med resten av gänget innan de skulle ut. Själv stannade jag hemma med Leo och festar eventuellt imorgon istället.

Och med mig och Leo ensamma hemma blir det lite träning och förstås passade jag på att ta några nya bilder på snyggingen.

image392
Hoppas på godis.

image393
Äter godis.

image394
Nosar efter mer godis.

image395
Suck... Väntar tålmodigt. Men massor med godis blir det då han är så duktig och står ut med mig som terroriserar honom med kameran då och då.

Nu ska vi bara mysa framför tv:n och vänta på husse som säkert börjar röra sig hemåt om inte alltför länge. Och kanske blir det till och med en seeen nattprommis om vovven fortfarande är vaken då.

Kommentarer
Postat av: EVA

WOW så kul att det är klart ! Blev det dyrt månne...hihi...
Jag slår en signal istället...
***
KRAM EVA / Svärmor

2008-01-26 @ 11:28:27
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Frida

Wow! Tokyo! Coolt! Lova att fotografera massa och visa sen. :-)

Leo är så himla fin. Jag och sambon har bestämt oss (till 97%) att vår första hund blir en Jack Russell. Men när jag ser Leo blir jag återigen förälskad i amstaffen! Gaah! :-)

2008-01-26 @ 11:53:07
URL: http://myplaceofheart.blogg.se
Postat av: Frida

Vi har en kompis som har en Jack Russell-tik. Och hon vill gärna ta en kull på henne eftersom stamtavlan är så fin samt att det kan vara bra för tiken (med hormoner o så..). Men då behövs det ju en hane, och när man väl har hittat honom så kommer nog dess ägare att vilja ha en summa för att de låter min kompis använda deras hanhund vid parning. Tanken är då att vi betalar den summan och i gengäld får vi en valp ur kullen, vi har första tjing. Detta tycker vi låter jättebra. Jag har erfarenhet av hundar men sambon har inte så mycket, så en lite mindre hund kan nog vara ett bra val som första hund (dock inte sagt att det är mindre arbete för det..) och vi tycker båda om Jack Russell. Så.. så ser det ut att bli just nu. :-) Helst hade vi velat en Fransk bulldogg men de kostar ju mellan 16000-20000 kr och det är lite väl bra...

2008-01-26 @ 15:25:11
URL: http://myplaceofheart.blogg.se
Postat av: Frida

Det är sjukt att det ska behöva vara så. Att vissa människor är rädda för en viss sorts hundar. Men det handlar ju alltid om ägaren till hunden och hur denne väljer att fostra sin jycke. Tyvärr så är det ju många unga killar som vill bli mer macho som köper viljestarka hundar som de sen inte kan sköta/få pli på. Då är det ju heller inte konstigt att människor blir rädda för "sådana" hundar eftersom de har hört skräckexempel där t.ex. pitbullar har varit inblandade. Har ägaren ingen pli på hunden utan låter den göra som den vill, är det heller inte konstigt att den attackerar till slut.. Och då hjälper det inte hur duktiga alla andra är på ta hand om sina enormt fina amstaffar, vissa folk kommer alltid vara rädda. Ytterligare bevis på att det inte är hundens fel, utan ägarens, är de historier man har hört om t.ex. Sankt Bernhad och Golden retriever. Två hundar som "ser" så snälla och mysiga ut och många tror därför att det är fritt fram att göra vad man vill, man låter barn bära dem och dra dem i svansen. Visst, hunden går med på det först men efter ett tag börjar den även tycka att det är jobbigt och så hugger den till. Och så blir det STORA rubriker om att "den snälla golden var en farlig best". Usch ja.. Jag tror det ända vettiga är någon form av hundkörkort. Inte enbart just för dessa "kamphundar" utan för alla överhuvudtaget. Det finns ju så många ägare som inte tar hand om hundarna ordentligt. Inte rätt mat, inte tillräckligt med fysisk och mental stimulans etc. Det är alldeles för lätt att skaffa hund idag, enligt mitt tycke.

Jag har bara goda erfarenheter av hanhudar. Därför kommer det att bli en sådan. Jag är glad om jag slipper löpandet och dessutom kan ju tikar vara lite tjuriga och ettriga. ;-) Så en hanhund blir det absolut (om det nu inte skulle vara så att det blir tikar i kullen, då tar vi förstås en av dem..).

2008-01-28 @ 11:13:06
URL: http://myplaceofheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback