bloglovin

RSS 2.0

Inget hus, men husvisningar

Det fanns mycket med det mysiga huset i Hortlax som drog oss lite (och inte så lite heller) åt det hållet. Men samtidigt en hel del annat man då måste tänka på förstås. Jag var bl.a. inställd på 2 veckor ledigt från jobbet och intensiv-körkortskurs i Arjeplog (annars vet jag att jag aldrig kommer ta mig tid). Vi hade vridit och vänt på det hela åt alla möjliga olika håll. Men alla ni som tittat på huset med oss har rätt i en sak. Och där håller jag med! Fint hus, fin tomt men långt uti tjotahejti, torpargrund och alldeles för högt pris!

Det allra enklaste vore att vänta med hus tills efter Tokyo-resan som vi nu sparar till. Och att förstås titta på fler innan man bestämmer sig. Som det egentligen var planerat. Som tur var lyckades vi hitta på tillräckligt många nackdelar och argument för att vänta och leta vidare, så det kändes inte alltför tungt att glömma det här huset, då vi ändå vet att vi tagit ett bra beslut. Så, klart med det. Men, oj oj vad många fina hus det finns... Och till bra (utgångs)pris till och med. Som på ett bananskal halkar vi vidare och har plötsligt ytterligare två husvisningar vi ska på till veckan! Så det kan gå... Hihi.

Hopplöst! Man kan ju inte låta bli. Men det återstår väl att se vad vi hittar för argument för och emot dessa hus...


Jag vill också såklart passa på att Gratta Carola & Tomas igen som fått sin lille pojke Kevin nu :D Det var verkligen på tiden ;-)Hoppas man får se snyggingen snart!


image374

Kommentarer
Postat av: EVA

Tror ni gjorde rätt med det huset vi var med och tittade på...men det är klart...går det ner några hundratusen så...har visst varit ute ett tag hörde jag.
Men jag måste ju få veta var ni mer ska...sonen kan väl höra av sig till mor...hihi !
***
KRAM EVA/Svärmor

2008-01-15 @ 10:56:35
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback