bloglovin

RSS 2.0

Prommis med Eros

(Snart får jag nog se till att fixa en egen sida åt honom!)

Idag var det ovanligt bra väder, 0 grader och sol, så jag steg upp ovanligt tidigt och det blev en långprommis där vi mötte upp med Sandra och hennes dobbiskille Eros. Första minuten ekade hela Norrmalm av Leos skall. Men han lugnade ner sig och fick lite annat att koncentrera sig på då vi började röra oss. Det här var ju inte något smart vi kom på för att vi väntade oss att det skulle gå bra, men för att det är riktigt bra träning för tokmonstren! Och Leo skötte sig långt över förväntan! Så idag har jag fått vara en stolt och väldigt nöjd matte :) Det här gör vi definitivt om!

Jag har också skrivit ut allmänlydnad klass 1 från SBK:s hemsida. Så nu har vi börjat öva första momentet. Vilket går ut på att Leo ska ligga still på plats, jag säger stanna kvar och går 20 m bort, står sedan och väntar 2 min, går tillbaka till Leo och ger kommandot sitt! Han får inte krypa, gnälla, sätta sig före jag kommer tillbaka eller före jag ger kommando... Och som om inte det var nog så ska det fixas med minst två andra hundar som ligger 5 m bredvid honom också! Än tränar vi bara inne, (Leo vägrar lägga in varma mage på den kalla snön). Då vi blivit lite duktigare hade jag tänkt hyra in Eros och Sally för att träna med störningsmoment. Och det kommer blir riktigt spännande! :)

Nu sitter jag här med honom i knät och skriver. Himla osmidigt, men ack så mysigt!


edit: Självklart kunde jag inte låta bli att börja trixa då jag väl fick idén om en egen blogg till Leo. Så här har ni nu, fortsättningen om Leos bus och bravader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback