bloglovin

RSS 2.0

Hår, tatueringsdrömmar och hundträning


Söndag och jag är nyligt hemkommen från jobbet. Jag och Tomme varvar varandra i helgen så han kommer hem då jag far och tvärtom, har hunnit träffa varandra ca 10 min per dag. Något "nytt" (från förra veckan) är att löshåret är borta och Elin har fått klippa mig. Inte något på längden, men uppklippt och lugg! Jag saknar det långa lite förstås men trivs ändå super med detta. Och så kan jag ju ta ordentligt i min hårbotten igen! Underbart!


För några nätter sedan hade jag en dröm om att jag brände/skadade hela höger arm på något vis så jag hade ärr från axeln och neråt. Och för att dölja detta gjorde jag en full sleeve tatuering, som dessutom var hur snygg som helst!! Jag har inga planer på att tatuera hela armen, men jag erkänner att jag vart himla sugen. Tyvärr kommer jag inte ihåg motivet från drömmen, men på underarmen där den slutade hade jag dessa ord runtom: Earth grows Water falls. Inspirerat av filmen Det femte elementet. Och jag är född i jordtecken, Tomme och Leo i vattnets tecken.
image401
Jag och Leo har nu börjat hårdträna inkallning, mer än vanligt alltså. För att få honom att reagera när han blir så där okontaktbar prövade jag att springa och gömma mig bakom en snödriva. Jäklar vad det vart fart på honom! Och samtidigt som han kommer springande då han hittat mig ropar jag Hiiiiiit, braaaaa! Det fungerar ju klockers! Jag blir dyblöt förstås av att gömma mig i snödrivor, i lekställningar och överallt men bara på några försök har han blivit mycket mer uppmärksam på mig och kommer lite bättre på hit även utan att jag gömmer mig också. Så det ska vi nog fixa perfekt så småningom!
Sitt vackert, med tassarna i vädret, har vi också börjat öva för ett par dagar sen. Tomme trodde inte att han skulle lyckas utan att tippa, men ha! Skitduktig är han! Nu ska vi bara nöta in det så han kan hålla balansen och sitta kvar så en liten längre stund också. Sen blir kanske rulla runt nästa projekt.

Nu ska både jag och vovven se till att få i oss lite mat. Och senare ikväll blir det eventuellt en hel del fotande med Sandra.

Kommentarer
Postat av: EVA

Vilken duktig vovve ! Eller matte kanske...för husse kanske inte har riktigt med tålamod eller...???
Vi har varit till Hapis idag och tvingats shoppa loss lite...hehe ! Och det gick !
Så nu får Edith nytt rum...i svart, lila och limegrönt...blir kanonfint !
***
KRAM EVA / Svärmor

2008-02-03 @ 19:57:42
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Victoria

Hej!
Jobbade med gubben din i helgen, och frågade om han trodde att du kunde vara intresserad av ett fotojobb.
Tänkte föreviga familjen (2 stora, 2 små) och jag har hört att du kan de där grejerna... och i så fall: Hur mycket vill du ha betalt?

Om du är intresserad får du gärna maila mig.

Framkallning kan vi fixa själva, samma sak om vi vill ha svart-vita bilder, jag gillar att trixa med foton...

MVH//Victoria

2008-02-05 @ 13:35:25
URL: http://vickansvardagsrum.bloggagratis.se
Postat av: EVA

Du MÅSTE kolla in den här tävlingen ...

http://kixkoll.blogg.se/1202319990_virrvarr_och_designtv.html

Du kan säkert hitta på nåt nytt mönster...
***
KRAM EVA / Svärmor

2008-02-07 @ 20:49:23
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback