bloglovin

RSS 2.0

Dagens

Dagens humör: Glatt!
Dagens borde: Faktiskt ingenting särskilt. Skönt! Men kanske städa?...... 

Dagens frisyr: Utsläppt och snelugg
Dagens materiella vill ha: Packard Bell Easy Note SB88-P-00D2

Dagens längtan: Helg och till middag/party i Jävre med Öhmans & Hedlunds
Dagens fundering: RLS är en kronisk neurologisk sjukdom(!?)
(RLS = Restless Legs Syndrome)
Dagens beroende: Vatten
Dagens tråkigaste: Eventuell öroninflammation som smyger sig på mer och mer

Dagens personer: Jenny, Jasna, Cissi, Tomme

Dagens roliga: Har fått träffa Jenny och Jasna över lunch. Kul att få se dem man inte ser så ofta längre! Även Cissi tog en "fika" (smörgås) med oss.

To do, or not to do?

Min framtida vänsterarm...
Fortsatt blek som sin högra kompis
- eller black&grey.

<-- Snabbphotoshoppat i ett försök att bara ge ett litet hum, som hjälp till mina grubblerier. Hittils har jag själv inte blivit så mycket klokare. Men jag tänker på hur sjukt snyggt motiv det faktiskt skulle kunna bli! (Inte hela armen rosor då). Vad tycker ni?

Dagens

Elin har ett så smart sätt att sammanfatta dagarna på,
så jag snor den av henne, i brist på fantasi :)

Dagens humör: Trött och less
Dagens borde: Äta riktig mat

Dagens frisyr: Uppsatt jobbfrilla
Dagens materiella vill ha: Tv till sovrummet

Dagens längtan: Hem
Dagens fundering: Hur mycket tekniska problem kan folk egentligen ha!?
Dagens beroende: Socker
Dagens tråkigaste:

Dagens personer: Leo, den enda som är hemma ikväll

Dagens roliga: 20:00 Singing Bee. Det blir nog perfekt att se ikväll efter den här dagen, hihi.

Inplastad

image409

Idag är jag inplastad och öm igen efter att ha piffat till tatueringen lite. Och nu är den perfekt! Fick också veta att min drake hamnat i senaste numret av Nordic Tattoo, så jag måste ju nästan se till att köpa ett ex.

image411

Nästa projekt:
Blir mer och mer sugen på en sleeve...
Fortsättning följer, c.a. ett halvår från nu.

Romantisk hockey

image409

Glad Alla Hjärtans Dag!


 

Denna morgon började jag med att snooza 50 min och sedan släpa mig upp och till jobbet, 7-16. Sen bär det snabbt av hemåt för prommis och mys innan vi ska iväg på husvisningen. Någon romantisk middag kan jag glömma då Luleå spelar ikväll. Så vårt mys kommer bli i soffan framför tv:n och titta på något av det tråkigaste som finns, men bättre än fotboll i alla fall! Tur att jag älskar honom så han kommer undan med såna här fasoner utan minuspoäng :)

Träningsverk har jag också, efter body combat igår! Skitkul var det! Men nästa gång ska jag ha ännu ondare dagen efter. Så självklart ska jag baka mer goda muffins till ikväll. Mmmmmuums. Och Leo kanske får lite smet och ett grisöra :)

Något ovanligt...

...att se i vårat kök:
Nybakade muffins!
image404
image405
Och väldigt goda kan jag lova! Med smält blockchoklad i mitten. Mmmmmmm! Jag måste ju förstås passa på att visa då det för en gångs skull finns något hemmabakat hos oss, som dessutom jag lyckats röra ihop!Var det förresten någon som såg Ceasar Milan ikväll? Den där opeppade lilla bullterriern... Gud så söt han var då han skuttade uppför trappen! Och vilket liv det blev då han fick träffa Ceasars pitbull :) Jag blev lite kär! Dock tycker Tomme att bullterriers är fula så den drömmen blir det aldrig något av. Men en vit bt med svart fläck över ögat hör till något av det charmigaste jag vet.

En sån här liten sötkorv skulle också gärna få flytta hem till oss i framtiden:
På alla hjärtans dag blir det husvisning igen. Kanske två efter varann till och med. Men särskilt ett hus har vi fastnat för, som nog tyvärr har många spekulanter. Bara att hålla tummarna och hoppas på lite kickass-tur!


Inflyttningsfest hos Cissi & Jocke...

...som slutade illa(!)
image403
Kvällens bild på syskonen Öhman.

Ingen fara, Cissi lever och mår bra.

http://www.pixbox.se/alb_show_id710127_page0.html

Prommis med Eros

(Snart får jag nog se till att fixa en egen sida åt honom!)

Idag var det ovanligt bra väder, 0 grader och sol, så jag steg upp ovanligt tidigt och det blev en långprommis där vi mötte upp med Sandra och hennes dobbiskille Eros. Första minuten ekade hela Norrmalm av Leos skall. Men han lugnade ner sig och fick lite annat att koncentrera sig på då vi började röra oss. Det här var ju inte något smart vi kom på för att vi väntade oss att det skulle gå bra, men för att det är riktigt bra träning för tokmonstren! Och Leo skötte sig långt över förväntan! Så idag har jag fått vara en stolt och väldigt nöjd matte :) Det här gör vi definitivt om!

Jag har också skrivit ut allmänlydnad klass 1 från SBK:s hemsida. Så nu har vi börjat öva första momentet. Vilket går ut på att Leo ska ligga still på plats, jag säger stanna kvar och går 20 m bort, står sedan och väntar 2 min, går tillbaka till Leo och ger kommandot sitt! Han får inte krypa, gnälla, sätta sig före jag kommer tillbaka eller före jag ger kommando... Och som om inte det var nog så ska det fixas med minst två andra hundar som ligger 5 m bredvid honom också! Än tränar vi bara inne, (Leo vägrar lägga in varma mage på den kalla snön). Då vi blivit lite duktigare hade jag tänkt hyra in Eros och Sally för att träna med störningsmoment. Och det kommer blir riktigt spännande! :)

Nu sitter jag här med honom i knät och skriver. Himla osmidigt, men ack så mysigt!


edit: Självklart kunde jag inte låta bli att börja trixa då jag väl fick idén om en egen blogg till Leo. Så här har ni nu, fortsättningen om Leos bus och bravader.

Hår, tatueringsdrömmar och hundträning


Söndag och jag är nyligt hemkommen från jobbet. Jag och Tomme varvar varandra i helgen så han kommer hem då jag far och tvärtom, har hunnit träffa varandra ca 10 min per dag. Något "nytt" (från förra veckan) är att löshåret är borta och Elin har fått klippa mig. Inte något på längden, men uppklippt och lugg! Jag saknar det långa lite förstås men trivs ändå super med detta. Och så kan jag ju ta ordentligt i min hårbotten igen! Underbart!


För några nätter sedan hade jag en dröm om att jag brände/skadade hela höger arm på något vis så jag hade ärr från axeln och neråt. Och för att dölja detta gjorde jag en full sleeve tatuering, som dessutom var hur snygg som helst!! Jag har inga planer på att tatuera hela armen, men jag erkänner att jag vart himla sugen. Tyvärr kommer jag inte ihåg motivet från drömmen, men på underarmen där den slutade hade jag dessa ord runtom: Earth grows Water falls. Inspirerat av filmen Det femte elementet. Och jag är född i jordtecken, Tomme och Leo i vattnets tecken.
image401
Jag och Leo har nu börjat hårdträna inkallning, mer än vanligt alltså. För att få honom att reagera när han blir så där okontaktbar prövade jag att springa och gömma mig bakom en snödriva. Jäklar vad det vart fart på honom! Och samtidigt som han kommer springande då han hittat mig ropar jag Hiiiiiit, braaaaa! Det fungerar ju klockers! Jag blir dyblöt förstås av att gömma mig i snödrivor, i lekställningar och överallt men bara på några försök har han blivit mycket mer uppmärksam på mig och kommer lite bättre på hit även utan att jag gömmer mig också. Så det ska vi nog fixa perfekt så småningom!
Sitt vackert, med tassarna i vädret, har vi också börjat öva för ett par dagar sen. Tomme trodde inte att han skulle lyckas utan att tippa, men ha! Skitduktig är han! Nu ska vi bara nöta in det så han kan hålla balansen och sitta kvar så en liten längre stund också. Sen blir kanske rulla runt nästa projekt.

Nu ska både jag och vovven se till att få i oss lite mat. Och senare ikväll blir det eventuellt en hel del fotande med Sandra.

RSS 2.0