bloglovin

RSS 2.0

Längtan

Andra arbetsdagen efter semestern och jag har känt mig trött och lite hängig ett par dagar nu. Trots det är humöret inte så illa. Förutom att jag faktiskt hann få i mig frukost idag så har jag mycket att längta till.

Efter jobbet får jag äta med Tomme och sedan blir det Mumien på bio. Inte någon film jag ser fram emot egentligen, men bio är mysigt i vilket fall som helst och chipsen alltid lika goda.
På fredag blir det kräftskiva hos oss, och som det verkar hittils ganska mycket folk. Jag är nog en av få som inte ens äter kräftor, men då får jag hitta på något annat gott. Förslag?
Lördag blir det fest för Jocke som fyller år!
Och nu är det 48 dagar, 14 timmar och 15 minuter kvar till TOKYO!Dagens materiella vill ha: Ett hus! En Arrak klövjeväska till Leo och ett Gibbon terrarie till Molle.
         

Dagens fundering: Hur tjäna lite extra pengar för att ha råd till tatuering? Peppe ringde för ett par dagar sen, och det gjorde ont att behöva tacka nej till att sätta igång. Men jag måste hålla mig till efter Tokyo. Fickpengar i första hand och förhoppningsvis tatuering då vi kommer hem.
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback