bloglovin

RSS 2.0

Photoshoppad Leo

image451
image452
Detta är helt klart min nya favoritbild på Leo! Och jag kunde inte låta bli att leka med den i Photoshop lite. Jag älskar hans pose! :)

Alla dessa Skitar

OBS! Inget för känsliga. Läs inte om du äter.
Det hjälps inte att det handlar om nummer två... Det är ändå så roligt att jag grinar!


Spökskiten
Du vet att du har skitit. Det finns skit på pappret men inget i muggen. Ibland kallas den även för "Torpedskiten" av de som hör plasket.

Teflonskiten
Glider ut så snabbt att du inte ens märker det. Det finns inte ett spår på pappret, utan du måste kolla i muggen för att vara säker på att du skitit överhuvudtaget.

Kletskiten
Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig 18 gånger utan att bli ren. Det slutar med att du ger upp och stoppar papper i kalsongerna för att inte skita ner dem.

Den tveksamma skiten
Du är klar, torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser det kommer mer!

Spräck-en-ven-i-pannan-skiten
Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Den kommer inte förrän du är svettig, skakande och alldeles blå av all ansträngning.

Dietskiten
Du skiter så mycket så att tappar 10 kilo.

Nu direkt-skiten
Du får minsann vara inom en 10 sekunders radie av muggen. Normalt så inträffar den innan du hinner få ner byxorna.

King Kong-skiten
Den är STOR, så stor att det är tveksamt om den kommer att kunna spolas ner utan att bli delad (normalt går det bra med en klädhängare). Vanligtvis skiter man en sån här hemma hos någon annan.

Blöta skinkor-skiten
Skiten som alltid gör magplask och skvätter ner hela häcken.

Önskeskiten
Du sitter där jävligt skitnödig, fiser ett par gånger men skiter ändå inte.

Cementskiten
När du väl börjat skita önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning.

Ormskiten
Rätt mjuk, ungefär lika tjock som tummen men minst en meter lång. Den har potentialen att bli en "Torpedskit".

Korkskiten - även kallad "Flytaren"
Du spolar tre gånger och den är fortfarande kvar. Herregud, hur blir man av med den!? Den är fanimej osänkbar! Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

Den Mexikanska skiten eller Vulkanskiten
Det är som att skita sulfat. Låt absolut ingen svett rinna mellan skinkorna de närmaste dagarna. Det är inte riktigt säkert att börja äta förrän häcken slutat svida (det är så Mexikanerna vet att de är hungriga).

Ölskiten
Den absolut värsta, naturligtvis också den mest vanliga. Inträffar dagen efter eller samma kväll. Normalt brukar det ju inte lukta så illa, men den här skiten luktar verkligen faan! Du sprejar muggen så mycket att det ser ut som den blivit dränkt i tallbarr och fattar inte hur din häck kan sprida så mycket skit genom ett så litet hål. Sen upptäcker du att det inte finns ett spår av toalettpapper, ingen doftspray, ingen toalettborste och, naturligtvis, så står kvällens ragg utanför och väntar på att muggen ska bli ledig. Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

image450
Instruktioner i Tokyo. Ska jag lyckas med detta!?

Tokyo Countdown!

Nu har nedräkningen startat!!! :D

Större hål i present?

Ny kategori: Ytligt. Jag insåg att det ibland blir en del hårfärgsinlägg, surrande om tatueringar och lite andra saker som har med utseende att göra. Så då passade det bra att skapa en kategori att samla allt ytligt i. Här kommer det senaste...


Födelsedagen närmar sig. Och högt upp på önskelistan finns något jag ett bra tag funderat på fram och tillbaka - ett två töjningsset 1,6-5mm+.
image448
Jag har länge önskat att jag kunnat bära såna där stora, snygga smycken (se det svarta). Och nu har jag nog äntligen bestämt mig för att töja litegrann. I och med att man alltid har smycket i (vilket jag i och för sig redan alltid har) så vill jag inte ha det alltför maffigt, men 1 cm borde vara ganska lagom. Det går ju i snigelfart så jag hinner nog utan problem avgöra när jag är nöjd. Förutom traditionella svarta tycker ju jag att UV-smycken, typ knallblå och knallrosa, är himla kul att variera med. Men Tomme håller inte med, hi hi. På bilden försökte jag illustrera hur en vanlig "tråkig" svart plugg skulle passa.

Skyhöga kurvor

image448Smart av Cubus att ha readag på löningsdagen. Jag var en av dem som åkte dit i alla fall. Men då hade jag hur som helst planerat att köpa en ny mascara då lönen kommit, så jag skyller på det. Och klagar inte över 15% rabatt heller.

Ny cykel har jag fått också! Woho! Grön, fin MB. Så nu har jag och Leo hunnit cykla de första turerna för i år. Och första turerna är alltid spännande...

Snart helg igen men både jag och Tomme jobbar. Idag är enda dagen några framöver då vi hinner äta middag tillsammans. Så då blir det självklart något gott! Längtaaar!


Dagens

Dagens humör: Bättre än på länge!
Dagens borde: Vara ute mer.
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt.
Dagens materiella vill ha: Ny cykel!
Dagens längtan:
image453
Dagens fundering: Varför tiden går så sakta när man längtar...
Dagens beroende: SOL.
Dagens tråkigaste: Sitta inne och jobba.
Dagens personer: Tomme och Leo.
Dagens roliga: En kväll kvar till helg! Härligt väder! (Jag hade bara jeans och t-shirt på promenaden med Leo idag - underbart!) Idag får vi förhoppningsvis datorn också. (Även om jag är lite pissed över att det tagit tre dagar att montera.)

Två myskvällar och en teamfest

Helgsammanfattning:

Till och med på fredag var jag ledig! Så självklart sov vi länge på morgonen innan jag gick ut och busade lite med Leo. Sen hann vi in till stan en snabbis och vidare till Jävre för att äta god middag med Eva, Rolle och Edith. Mot kvällen blev det film, chips, mys och en 50 minuters utlovad massage. Mmmmm!

Lördag kväll blev det fest för Team Remedy. Där bjöds på pizza och någon ordlek som vår kära Annica hittat på. Jag drack Sofiero (kvarlämnat efter lagfest) och blev därför lite utstött, men annars var det en riktigt bra fest. Jag fick ju också träffa Teo's brorsa! (Tommes moster Lisas lilla terriervalp.) Hubert tror jag han hette.
Planen var sen att vi skulle ut på Kalles, men istället mötte jag upp med Tomme, Cissi och Emma och hamnade på 1906 - eftersom vi inte var sugna på Kalles 40-minuterskö. Synd då man knappt kände en kotte men kul då jag och Cissi lyckades fylla dansgolvet till Rednecks!

Söndag var vi riktigt trötta. Ändå orkade Tomme ta sig igenom en match och jag och Leo gick på promenad i skitvädret och hälsade på mamma en liten stund. Resten av kvällen satt vi alla tre och såg film. Jag och Leo som en hög i fåtöljen - helt perfekt söndagsmys!

Snyggaste bobble head någonsin?

Tommes nya favorit på hyllan - Bobble Head RAMBO.
Present från Spanien av lillasyster Cissi.

image449image450

image451


Sötmolle

Någon liten orm här som kan ha grävt nyligt måntro? :)

image448

Dagens

Dagens humör: Fortfarande zombietrött. Började 07 idag istället för 08 då det behövdes en extra den tiden. Man tror inte att det ska vara så stor skillnad, men det var nästan farligt hur trött jag var efter att larmet ringt en timme!

Less också på vår dator som bara strular och kraschar. Haft inlämnad två gånger - inget fel hittat - fått tillbaka ominstallerad - samma fel igen två dagar senare. Idag blir det kanske trejde gången gillt, men jag tvivlar på att de kan lösa problemet. Vi som sparat pengar till en bärbar får kanske köpa en ny stationär istället. Och under tiden har min vita drömdator hunnit utgå från sortimentet. Suck...
Dagens borde: Lägga mig tidigare ikväll.
Dagens frisyr: Utsläppt och snett
Dagens materiella vill ha: Idag blir det lite mycket: En fungerande stationär dator, en bärbar dator och en ny cykel.
Dagens längtan: Min längtan är drömmen om en framtida krångelfri teknik. Nyckelordet i min längtan är tyvärr dröm.
Dagens fundering: Varför kraschar aldrig datorn då vi lämnar in den!!???
Dagens beroende: Socker. Har jag skrivit det förut?
Dagens tråkigaste: "Onödiga" utgifter.

Dagens personer: Tomme.

Dagens roliga: Tack vare den tungt tidiga morgonen får jag gå hem kl 16 idag. Så jag har lite extra tid till att slöa och hinner ändå utan att stressa äta middag med Tomme och gå långpromenad med Leo innan mörkret. Dock är det skitväder oavsett hur ljust det är, men man får väl vara lite glad för något i alla fall.

Emma har fyllt år!

Och lördagen firade vi med party hemma hos Emma och Dennis. En lagom stor fest som var väldigt kul. Och frasen "Emma är bäst" användes flitigt!

image447

Tomme var på lagfest så han missade denna höjdpunkt. Dennis var lekledare och delade ut namn på personer vi skulle mörda. Exempel: Spränga någon med en "bomb" (frukt) eller hälla "gift" (kapsyler) i offrets drink. Giftet råkade jag ut för, men hämnades på Pelle genom att skadebomba honom. (Han överlevde dock med brännskador). Ändå hade jag nog kvällens bästa "kill rate" ;)

Senare tog vi oss in till Kalles. I mitt fall för första gången sedan november -07! Så det var verkligen på tiden. Och jag hade förstås jättekul! Det var lääänge sen jag fick stå med Tomme på dansgolvet. Självklart avslutades kvällen med hamburgare och sedan en långpromenad för att hämta upp Leo som varit hos mamma några timmar.


På söndagen tog vi det lugnt och åt pizza med Cissi och Jocke. Och Cissi är brun!!! Något som ingen någonsin trott att vi skulle få se. Grattis grattis ;)
Mamma och Sally hälsade också på, men resten av kvällen har vi bara bott i soffan. Kort och gott - en himla bra helg. I fredags var vi till och med på en mysig dejt med god mat. Och det gör jag gärna om, vilken dag som helst!

Tillbaka i drift

Nu är bloggen igång igen efter att ha legat nere ett par dagar p.g.a. serverarbete. Det har varit lite underhållande att se hur livet nästan kan rasa ihop för vissa då det inte går att blogga :)

Jag har i alla fall överlevt. Problemfritt.

Leo har jag skrivit lite om och en helguppdatering kommer väl snart.
Ingen panik här inte :)

RSS 2.0