bloglovin

RSS 2.0

"Soliga" Las Palmas

Nu, tillslut, har jag fått fram alla bilder från semestern! Trodde nästan aldrig att det skulle hända! Fler finns strax på pixbox.

image289
Som ni ser, underbart väder, fina moln på himmelen. Plus ett extra lager som här inte syns bakom det första. Men varmt i alla fall! Lägenheten fanns såklart längst bort ifrån den favoritplats vi hittade på stranden. Mest lä och mest sol. Men vi fick i alla fall lite motion efter alla promenader längst strandgången.

image290
Det här är från vår utflykt uppe i bergen. Man kan ha kul fastän det är dimmigt och svinkallt! Guiden på turen var en kvinna som pratade kusligt likt Skurt! Och då hon inte pratade, smackade konstant i micken.

image291
Bilden t.v. inspirerades av något bland det sjukaste vi sett. De har ju såna här stolpar lite överallt. Och mitt i stan stannar en tjej med jeans vid ett övergångsställe, gränslar stolpen och kliar sig mellan benen! Vi höll nog nästan på att skratta ihjäl oss. Och lika mycket skrattade vi då vi tog den här bilden (några arbetare som stod bakom oss skrattade nog också lite undrande). Den tjejen hade verkligen varit kul i svamp-i-underlivet-reklamen.1. Från shoppingcentret La Muelle. 2. Ännu en från utflykten. Berghusen var rätt läckra också, ska hitta någon bild att lägga på pixbox. 3, 4, 5. Självklart drack vi gott hela veckan! Min favorit på bild nr. 3.Vill också passa på att hälsa: Grattis i efterskott!
Till mamma som i måndags, den 5:e november fyllde år!
image298

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Jo det är så jag menade =D Går det att få själva bloggen lite åt vänster i fönstret? Om du fattar vad jag menar, är ej så bra på att förklara =P Fel person åkte ut ur idol igår...=( Mattias skulle ha åkt!! Kramar

2007-11-10 @ 14:23:09
URL: http://elinilsson.blogg.se
Postat av: Frida

Fina bilder ju. Och man kan faktiskt inte alltid ha tur med vädret (även om det är en klar fördel). Upplevelser är ju också kul! :-)

2007-11-10 @ 16:24:55
URL: http://myplaceofheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback