bloglovin

RSS 2.0

Leo VS Ekorre

image312Idag är den lyckligaste dagen i veckan. Min enda lediga! Började morgonen med att dra mig lite extra, tills Tomme kom hem från en snabbtur till stan med frukost, (skumtomtar och o'boy, haha). Sen har jag varit ute med Leo och busat i snön. Nästan hemma igen hittar Leo en ekorre som han jagar upp i ett träd. Hur kul som helst ju! Han var nästan halvvägs upp för stammen då ekorren satt där uppe och hånade honom med sitt pipande.

Jag försöker också lära Leo att vinka! Han har inte riktigt förstått vad han ska göra än, men kommer i alla fall några centimeter upp med tassen i sina tappra försök. Så det här ska vi nog fixa så småningom!

Om ett litet tag kommer Elin hit och förlänger håret på mig! Ska försöka fixa ett par före- och efterbilder sen. Oj vad jag längtar tills jag slipper min mittemellanlängd!! Vad skulle jag ta mig till utan Elin!? :)

Och gissa vad som spelar för fullt hos oss just nu?
Jo, självklart...
image311
Guitar Hero 3!

Kommentarer
Postat av: Eva

Duktig liten vovve...hihi ! Ekorrar ska man jag aupp i träden igen !
*
Kul med långt hår ! Nu måste vi träffas så vi får se hur det blev... och jag kan förstå att det spelas gitarr nu...hihi !Men passa så inte grannarna blir störda...hihi !
*
KRAM EVA/Svärmor

2007-11-23 @ 19:52:47
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Carola

Haha, ibland undrar jag om vi har nån sorts telepati till varann? Igår satt jag nämligen och försökte lära Barbro och vinka :) Men hon var så osmidig så det slutade med att hon fick "dö" istället då jag panga på henne, så det lärde hon sig :)
Åhh, Guitar Hero 3! Det måste jag testa nån gång!
Jepp, måste ju få se sen före/efter-bilderna. Spännande! Jag är sugen på o göra nå ännu mer med håret? Vet dock inte vad jag ska hitta på denna gång?
Nu ska jag photoshopa lite medan Wille vilar middag!
Ha det gött! Kram/C

2007-11-24 @ 12:32:40
URL: http://blogg.cartom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback