bloglovin

RSS 2.0

Efterlängtat besök och fotbollsfest

Det är inte så att senaste veckan varit ovanligt tråkig. Jag är bara alldeles för lat ibland för att skriva något, men som vanligt har jag ju tid till sånt ibland då jag sitter på jobbet, hihi.

Fredag - Jasna var här över helgen så hon och Andreas har hälsat på. Det skulle bli filmkväll men blev mest bara surr och Idol! Längtar redan tills hon kommer hem igen i december :)
Lördag - Fikade hos Elina. Leo och hennes cocker spaniel Hubert fick träffas, men blev inte kompisar. Istället fick jag åka till sjukhuset för stelkrampsspruta efter ett hugg i fingret. Just då gick det på ren reflex, men nu i efterhand önskar jag att jag stuckit emellan benet med de höga stövlarna i stället.
Senare på kvällen hade vi fest hemma hos oss. Tanken var att vi skulle se fotboll men tack och lov glömdes den av ganska snabbt då det ändå gick så dåligt för Sverige. Med andra ord lyckades vi ha jättetrevligt! (Jag lider inte av en kväll utan sport.) Då matchen var över åkte vi in till stan, men det var så fullt överallt så vi tog oss aldrig ens in. Istället gav vi upp och köpte hem mat från Max. Lika bra det! Jag har längtat flera veckor efter smältost...
Söndag - En helt underbar dag! Tomme väckte mig kring kl... ja, det kanske räcker med att säga att jag tog en sovmorgon. Efter "frukost" hämtade vi Leo som sovit hos Christian och Elin. Sen handlade vi lite gott och en familjepizza --- mys hela kvällen!
Jag kan tipsa om:
image308

Grattis igen till Cissi som var helt klockers som passledare på Korpen igår!! :) 

Kommentarer
Postat av: Lilla My

Jag fick tips om den filmen av Thomas så den ska vi försöka se här hemma utan att jag somnar ;)Ha det bra

2007-11-20 @ 12:13:21
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: Andreas Johansson

Så den är så bra som alla säga eller? hAft den liggande här på datorn i ca 1 månad nu men inte orkat röra den än. Kanske ska ta mig i kragen och glo på den då.

2007-11-20 @ 17:53:13
URL: http://cynatic.org
Postat av: Jannice

I-landsproblem... hur roligt som helst..

så sant så

Postat av: Jännäää

Visst saknar du mig lite? ;O

2007-11-20 @ 21:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback