bloglovin

RSS 2.0

Älskade grå, tråkiga, kalla, halkiga...

...PITEÅ!
Trots det fullkomligt värdelösa klimatet den här årstiden är jag så glad över att vara hemma igen. Med mina älsklingar och i min egen säng, som jag nu hunnit sova två lyckliga nätter i!! Det är jättemysigt att gå ut med Leo i kylan trots att kopplet får agera lite livlina åt mig. Och jag älskar att få umgås med Tomme igen, även om han ser på fotboll...

Jag har hunnit jobba två dagar också, vilket är katastrof. Första dagen ska vi inte ens gå in på... medlyssnare, uppskillad och diverse tekniska problem... Men, jag tror mina kollegor saknat någon som hjälper till att spåra ur alla samtalsämnen ;) så det gör ingenting. Det blir nog bättre bara mitt huvud sakta får återhämta sig efter semestern.

Bilder på gång snart också, förhoppningsvis. Tomme har slarvat bort sladden till kameran jag lånade av honom. Så jag vänder mitt hopp till att mamma skickar bilder till mig innan istället.

Nu ska jag mysa med slarvgubben och o'boy! God natt.

Kommentarer
Postat av: EVA

Hahaha ! Borta bra men hemma bäst...stämmer ganska bra eller hur ?
Väntar på bilder...
*
Kommer ni ner på FarsDagsmiddag på söndag...eller ska du till din far kanske...???
Blir nog älg...såklart !
*
KRAM EVA / Svärmor

2007-11-07 @ 09:53:52
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Frida

Jag ger dig fria händer. Jag har inte någon bild som kan användas. Det behöver inte vara massa bilder heller, det kan vara snygg design bara... Exprimentera lite du! :-)

2007-11-07 @ 12:26:12
URL: http://myplaceofheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback