bloglovin

RSS 2.0

Det är ju nu det börjar arta sig

240404-41
Pirates of the Caribbean
- at World's End
Tack kritiker för att ni ger mig delvis låga förväntningar. Och jag är nöjd över mig själv som ändå höll förhoppningarna på lagom nivå för att inte bli besviken. Och lagom nivå för att fortfarande längta till denna film. Tre timmar kändes inte alls som tre timmar, inte ens i biosätena som är långt ifrån lika bra som soffan hemma. Det hände mycket att hålla redan på under den här tiden och filmen innehåller många tvistar fram och tillbaka. Men de lyckas hålla tvistarna tillräckligt intressanta och drivande för att du inte ska tappa intresset.

Johnny Depp är som vanligt underbar. Vi hade antagligen kunnat klara oss utan hans små samveten, men det må vara. Till och med Orlando Bloom stiger högt i mina ögon! (Dock först i slutet). Jag gillar verkligen Stellan Skarsgård som Bootstrap Bill. Vi hade däremot gärna sett mer av  Chow Yun Fat och mindre Mel Gibson-inspirerade tal av Kiera Knightley.

Förutom att första filmen alltid är bäst så tyckte jag denna uppföljare var mycket underhållande, mest spännande. Helt klart snyggast. Mer action. Mer tvistiga intriger. Och bäst slut!
Det är nästan, nästan så att jag faktiskt önskar ännu en uppföljare av denna. Även om det riskerar att bli too much. 2:an kan vi tänka bort, så börjar vi längta till en 4:e pirates med en grymmare Will Turner. Varför inte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback