bloglovin

RSS 2.0

Filmer att önska på blu-ray

De två senaste filmer jag såg på bio:
Live Free or Die Hard (29/6) & Transformers (igår).


Båda var över förväntan, båda innehöll en hel del klyschiga citat och småtöntiga skämt som faktiskt ändå var roliga, massor med explosioner och snygga effekter. Precis vad jag ville ha just då! Handlingen? Duger gott och väl för den här typen av film.

Live Free or Die Hard
Man skulle kunna tro att det ska bli tråkigt snart, men Bruce Willis verkar bara bli grymmare och grymmare ju äldre han blir. Jag ska inte surra så ingående om någon av filmerna. Man jag säger bara, se den här! Jag älskar slutet.
240404-140

Transformers
Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte läst en enda sida av serien. Jag har småkikat lite på Tommes snygga samlingsbox och sett kanske 20 min av the Movie dagen innan (somnade sedan). Jag är medveten om att den är gjord -86 men blev ändå lite förfärad över vissa röster och hur sinnessjuka och omatchande de lät.

Men Transformers blev en överraskning! Mycket bättre än vad jag väntat mig och till och med jag satt helt salig med ett lika stort flin som Tomme under vissa actionscener. Hörde en del upprörda diskussioner efteråt från de mer insatta. Gällde nog mestadels det faktum att Bumblebee var en Camaro istället för en Bubbla. Jag har ingenting emot Bubblor, men jag klagar inte det minsta!
240404-139

Kommentarer
Postat av: EVA

Bruce Willis och Die Hard är ju ett måste...men nu kommer ju Harry Potter också...får du med Tomme på den...hihi ???
KRAM SVÄRMOR

2007-07-04 @ 15:26:41
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback