bloglovin

RSS 2.0

Shopping - Fest - Bodypump - Fika

Lördag DAG: Shoppa i Luleå med Tomme. Kom hem med kjol, t-shirt och ny jacka som jag är förälskad i (rea). Självklart hann vi också en sväng på Rolles för att titta på alla fina ormar. Ska vi ha någon ny inneboende i framtiden blir det nog en 2-meters python eller (röd regnbågs)boa, ganska lagom.
Träffade Lina som jag inte sett på 1000 år! =) Höll knappt på att känna igen henne när det långa håret var borta. Särskilt då Linas mest dramatiska hårförändringar annars i värsta fall brukar gälla pannlugg. Och Då är det panik!
Till sist Max givetvis innan hemåtfärden.

image4

Lördag KVÄLL: Riktigt rolig hemmafest med ett litet gäng. Ps3 + kortlek hela kvällen! Tog oss sen utåt och mötte där upp med min partner in crime Jännäää (som gjorde mycket klart och tydligt för vakten att de skulle ta VÄL hand om min jacka), hittade även Elina! Shakade på dansgolvet, drack mörk(!) öl och tyckte om det. Avslutade utekvällen med hamburgare igen(!) men jag lovar bättring nästa vecka. Ska jag nämna att vi åt pizza till middag samma dag? Näh.

Lördag NATT: Vi sov väldigt gott sen.

Söndag "MORGON": Vaknar, drar sig en liten stund, stiger upp och rostar mjuka mackor, kex + O'boy. Ser slutet på Silent Hill med flufftäcket i soffan. Myyysigt!

Söndag DAG: Bodypump med Cissi på korpen. Trött som en gris men nu känner jag mig bra duktig igen.

Söndag KVÄLL: När Jenny slutar jobba blir det fika med tjejerna och grabbarna (om inte grabbarna lämnar oss innan för Ps3). Jasna är hemma! =)


Kommentarer
Postat av: Kicki

Rättelse: Tydligen har jag dåligt minne och det var Cissi, inte Jenny, som beskyddade min jacka hela kvällen. Eller var det verkligen......?

2007-05-01 @ 10:47:55
URL: http://kickikickass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback