bloglovin

RSS 2.0

"Try this dr. chaos!"

image6

SP 801 Good Times With Weapons.


image9

Cartman smyger förbi publiken med hjälp av sin "ninja invisibility power".
Jag vet inte om jag bara är trött eller om det här är hysteriskt roligt, men det är endast p.g.a. att jag sitter på jobbet som jag håller mig ifrån att skratta tills jag grinar!

Shopping - Fest - Bodypump - Fika

Lördag DAG: Shoppa i Luleå med Tomme. Kom hem med kjol, t-shirt och ny jacka som jag är förälskad i (rea). Självklart hann vi också en sväng på Rolles för att titta på alla fina ormar. Ska vi ha någon ny inneboende i framtiden blir det nog en 2-meters python eller (röd regnbågs)boa, ganska lagom.
Träffade Lina som jag inte sett på 1000 år! =) Höll knappt på att känna igen henne när det långa håret var borta. Särskilt då Linas mest dramatiska hårförändringar annars i värsta fall brukar gälla pannlugg. Och Då är det panik!
Till sist Max givetvis innan hemåtfärden.

image4

Lördag KVÄLL: Riktigt rolig hemmafest med ett litet gäng. Ps3 + kortlek hela kvällen! Tog oss sen utåt och mötte där upp med min partner in crime Jännäää (som gjorde mycket klart och tydligt för vakten att de skulle ta VÄL hand om min jacka), hittade även Elina! Shakade på dansgolvet, drack mörk(!) öl och tyckte om det. Avslutade utekvällen med hamburgare igen(!) men jag lovar bättring nästa vecka. Ska jag nämna att vi åt pizza till middag samma dag? Näh.

Lördag NATT: Vi sov väldigt gott sen.

Söndag "MORGON": Vaknar, drar sig en liten stund, stiger upp och rostar mjuka mackor, kex + O'boy. Ser slutet på Silent Hill med flufftäcket i soffan. Myyysigt!

Söndag DAG: Bodypump med Cissi på korpen. Trött som en gris men nu känner jag mig bra duktig igen.

Söndag KVÄLL: När Jenny slutar jobba blir det fika med tjejerna och grabbarna (om inte grabbarna lämnar oss innan för Ps3). Jasna är hemma! =)


Om att kyssa kvinnor med mustasch

Måste bara nämna en härlig äldre herre jag nyligt pratat med.
Han var väldigt lycklig över att ha bytt abonnemang från ett bolag (ingen nämnd) till oss, så nu slipper han ju hojna där f.d. chefen för "hon har ju mustasch!" Och det är inte trevligt att kyssa kvinnor med mustasch.
Absolut inte för att han behöver kyssa henne enbart för att han är kund hos dem, nej men bara tanken av det när man sitter och surfar varje dag.
För det är väl sånt som man tänker på?

Diskuterade lite allt möjligt lustigt och intressant med denna gube och fick slutligen ett fint citat av honom att tänka på, som han tycker att Bredbandsbolaget sköter ypperligt.
Och dessutom har vi ju lena och fina överläppar.
"Se till att kunden alltid känner omtanke, trygghet och värdighet."(Inget illa menat mot kvinnor med mustasch - från min sida.)

"Morgonpigg"

Varför skulle jag nödvändigtvis byta från kväll till morgonpass idag?
Sitter på kvällarna och tycker synd om alla som vaknat klockan 7, så gör jag det frivilligt sen en Fredag...
För att kunna festa med Elin som fyllde 20 år förra fredagen (Grattis!) och så vette tusan om jag ens orkar ta mig ut till bilen för att åka dit ikväll. Kan bli tufft!
Skulle just nu helst av allt slockna i sängen med min Tomme som ligger hemma och myser utan mig. Det svinet ;P
Får hoppas att Elin blir glad över att jag vaknade 4 timmar för tidigt idag ^^

7 timmar kvar... Kick ass!

Screw yu guys. I'm goin hoome!

...om en timme och 15 min.

Chips, cola och bond på bluray kanske?

All work and no play...

Sitter på jobbet och läste nyss bloggen av min partner in crime Jännäääe (jennystill.blogg.se) och blev lite rastlös, så jag skapade mig en egen. Vi får väl se hur länge jag är flitig och skriver något. Brukar inte hålla i sig alltför länge enligt tidigare erfarenheter...
Något annat jag brukar göra i slöa tider är att titta igenom South Park, säsong efter säsong efter säsong, vilket man efter ett tag blir lite skadad av. Kan synas i bloggnamnet. Cartman är min idol ^^

Nu räknas minuterna ner till "lunch"....timmarna till 22:15, dagarna till lördag då jag äntligen ska unna mig något på riktigt och köpa en jacka! Eller helst två jackor och två-tre par skor, plus utemöbler, en grill och lite vaser till lägenheten. Men vi ska inte överdriva ^^


Play play play!

RSS 2.0