bloglovin

RSS 2.0

Rock My Boat

Fredag började med fika i stan och sen när Dolph hade somnat tog vi våran dejtkväll, med varsin öl och grillad oxfilé :) Sjukt gott och mysigt!

Lördag kväll var Tomme på vift och ni som följer mig på facebook vet att jag fick lite dille på att göra armband... Men det blir som nåt nytt pysselprojekt då och då :) Förr knöt jag armband, sedan fick jag för mig att sy och nu är det pärlor och bokstäver som gäller. Men jag tror nästan jag är klar med detta så vi får väl se vad som kommer nästa gång ;)

Dessa två blev det tillslut som jag har på mig nu.Igår följde jag och Dolph med till Öjebyn när Tomme skulle spela match.

Skitkul tyckte Dolph :)Mellis i halvlek.
Han körde stenhårt på att trycka in allt som bara rymdes!Och när vi likaså var där så hälsade vi på Ida, Micke och Vincent.
Dolph ÄLSKADE hundpussarna han fick och bara garvade!


Jag säger ju att vi måste skaffa hund!! :)

Men när Vincent skulle kramas blev han alldeles förskräckt :PIdag när jag klev upp var ungen nyfriserad. Tomme hade trimmat sidorna där Dolph har sin berömda gubbkrans ;) Skitlätt att fota också med en kass mobilkamera när han aldrig är still! Men snygg är han i alla fall, både utan och med gubbkransen :)


Kommentarer
Postat av: Cissi

Sötisen!! :)))

2013-09-17 @ 05:55:20
URL: http://lillohman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback