bloglovin

RSS 2.0

Helg

Fredag är äntligen här och det är skönt att det blivit helg! :) Även om älsklingen jobbar, så det blir nog mest jag och soffan på kvällarna framöver.

Och idag kom sotarn för första gången. Brorsan var snäll och kom förbi med en stege till oss. Nej, vi har inte ens skaffat stege än, riktiga hus-rookies :) Så igår var vi (=Tomme) uppe på taket och skottade fram skorstenen. Jag höll bara i stegen och viftade med armarna då och då när sensorlampan slocknade.
På vägen ner tyckte han det såg ut som en bra idé att hoppa istället för att klättra. Det var ju som ändå inte så högt... Men lite djupare fluffsnö än han räknat med kanske ;)

 

Som en liten hämd till Cissi, som publicerat gamla vackra bilder på mig i kort halvutväxt pojkfrilla mitt i den oranga processen att bli blond, tänkte jag bara visa denna underbara i min kära svägerskas ära ;)

 

 


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hahaha, man får smaka på sin egen medicin =) =) Haha!

2010-02-06 @ 10:25:14
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: EVA

Hahaha ! Ja sonen har alltid älskat att hoppa från tak...men förr var det baracktaket !Och söt dotter man har...Ha en underbar helg...trots att Tomme jobbar !***

KRAAAM SVÄRMOR:)

2010-02-06 @ 12:37:40
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback