bloglovin

RSS 2.0

Med kryckorna på Kalles

Måndag igen efter en riktigt bra helg. Det var helt otroligt skönt att komma hem fredag och veta att jag inte skulle ställa någon larm till nästa morgon! Så laddade vi upp med lite onyttigt och såg en väldigt bra film med Jennifer Aniston och Owen Wilson - Marley and Me.

Lördag städades hela lägenheten (behövligt) inför liten, trevlig förfest. Cissi och Jocke köpte med sig mat från Tre Kronor, mmmmmm! Och för omväxlings skull åt jag INTE Vesuvio eller Souvasrulle utan lök, utan en Bolognese. Tomme var nog till och med lite stolt över mig ;)

Han lyckades dessutom lura mig totalt. Tomme som aldrig skulle ut på krogen med kryckorna bestämde sig ändå för att följa med, vilket han berättade för alla utom mig och ingen fick säga ett pip. Jag var lite opeppad då taxin kom. Även om jag längtat hela veckan på att gå ut med världens bästa Cissi så känns det ju alltid trist att lämna älsklingen och gipset hemma. Men då börjar han skutta runt och be mig släcka lampor och jag tänker vad håller nu hajna på med... In i hallen, på med skorna, ber mig hämta hans börs... Här ungefär börjar poletten trilla ner :) Så glad har jag nog aldrig varit att få honom med mig ut ur lägenheten!

Kvällens bästa bild:


Cissi är inte beredd med en pose då hon hör autofokusen riktad rakt mot sig. Whoooooh!

Det var tjockt med folk på Kalles, nästan så man fick slåss för att ta sig upp och ner i trappen. Träffade bl.a. brorsan (som bidrog till några gapskratt) och Elin =) En skitkul kväll blev det! Vi bestämde oss sen för att fara direkt hem och mysa istället för att äta ute. Vi fick ringa TRE gånger till Pite Taxi innan de lyckades skicka en bil som faktiskt tog sig fram. Tur det inte är vinter längre!

Jag har ingen aning om vad klockan var då vi somnade. Men någon gång på natten/morgonen började jag se ett avsnitt Taken. Hann ungefär fem minuter in innan ögonlocken gav upp. Tomme väckte mig någon gång på morgonen och bad mig stänga av tv:n. Då hade dvd-menyn varit igång säkert gode länge.

Söndag blev en riktig mysdag. Jag orkade knappt röra mig och kände att jag kunde unna mig ännu en latdag = ingen träning. Jag tycker helt klart att det är värt det om man får vara hemma med Tomme och baka bullar istället för att släpa sig in till stan och bli borta nästan 3 timmar. Sedan om jag inte hinner få sexpack innan sommaren kan jag definitivt leva med det! :)


Kommentarer
Postat av: EVA

Åhhh så smarriga bullarna ser ut ! Hoppas de smakade gott också !Usch vad sugen jag blev...kanske också måste baka bullar... Vet en tjej som absolut vill att jag ska göra det !***

KRAAAM EVA/Svärmoran

2009-03-23 @ 22:55:44
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback