bloglovin

RSS 2.0

Sommartid?

Inatt ställde vi om klockorna till sommartid, men det hade lika gärna kunnat vara tvärtom. Asfalten är borta igen och istället ligger nu ett nytt jävla snötäcke! Och det har inte slutat än... suck.

Vi hade i alla fall en riktigt rolig fest igår, med mycket surr och sjungande. Både jag och Dennis lyckades krocka in i lusthusets glasdörr! Och väl hemma klockan 6 på morgonen råkade jag spilla beasås över hela köksgolvet då jag skulle ut med mjölken för att blanda o'boy. Denna gigantiska fläck trodde jag att jag torkat upp ordentligt. Men det visade sig att jag hade helt fel då Tomme kom hem någon timme senare och halkade runt på golvet. Så hittils idag har vi hunnit skura och äta på Tre Kronor :)

Det blev ingen promenad till Korpen i det här skitvädret, så istället har jag nu stängt in mig från snön och ska krascha i soffan :)


TACK för igår allihop!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tjenare! Hur är läget i Pite då?

2009-03-29 @ 21:27:03
URL: http://ostor.blogg.se/
Postat av: Jimmy

Heej. Jag sa ju att jag skulle lämna ett par ord här :) Ja, festen var riktigt rolig. Jag kan lova att vi inte var pigga när klockan ringde kl. 10 på söndagsmorgonen.. Men ja, jag ser fram emot att se hur tatueringen ser ut efter nästa sittning. Och du, skitsnygga djurfoton! Me like! Ha det bra och så. Kram från Han-från-linköping-som-aldrig-skulle-sjunga-singstar-men-som-skrek-sönder-rösten-till-nirvana-ändå.

2009-04-01 @ 15:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback